anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbeam acum ceva timp cu cea mai buna prietena si conversatia noastra suna cam asa:
Eu:Cum te vezi peste 10 ani?
Ea:nu stiiu
Eu:vesnicul raspuns
Ea:sau nu vreau sa iti spun
Eu:suna mai bine decat,, nu stiu"
Ea:dar chi9ar nu stiu
Eu:Eii...trebuie sa stii tu ce vrei de la viata
Eu:sau... poate nu te-ai gandit prea bine
Ea:si asta
Ea:vreau sa lucrez intr-o firmas
Ea:sa locuesc inpitesti, bucuresti, mai mult bucuresti
Eu:in ce domeniu ti-ar placea?
Ea:nu stiu
Ea:dar ma vad k secretara
Eu:Ce iti place la a fi secretara?
Ea:nu stiu
Ea:dar asta vreau sa fiu daca e sa lucrez intr-o firma

Ea stie ca eu vreau sa urmez psihologia(uneori mi-a spus ca-s prea,, obsedata" de psihologie si ca incepe sa ma afecteze prea mult, crezand ca neglijez celelalte materii si ca citesc prea mult din psihologie), asa ca mi-a spus :
Ea::nu intotdeuna toate visele se inplinesc (si mi-a spus ca-s nerealista)
Eubig grine ce spui ca nu sunt realista?
Eu:Stiu ca nu toate visele se implinesc, dar eu nu visez
Eubig grinoar... stiu ce vreau
Ea:laughing
Ea::in fine
Eu:Cred ca atunci cand iti doresti un lucru cu adevarat, chiar se poate implini
Ea: laughing
Ea::serios trezestete

Alta conversatie:
Ea:chiar daca deoui efort cineva tot tipul ti-o va lua inainte
Ea:depui
Eu:nu-i adevarat
Ea:ba da
Eu:si ce? asta nu inseamna ca pierzi
Eu:vei fi inaintea altora
Ea:da dar nu primul
Eu:si ce?
Eu:asta nu inseamna ca pierzi
Ea:ba da
Eu:ba nu
Eu:uite...
Eu:gandeste-te la cei care intra la facultate; sa zicem ca cineva nu intra primul, ci al doilea, al treilea
Eu:in functie de medie
Eu:daca intra al treilea inseamna ca a pierdut?
Ea:nu
Ea:dar chiar daca tu depui efort e altu care nu a depus efort si e primul
Ea:asta inseamna sa pierzi
Eu:succes fara efort poti gasi doar in dictionar
Eu: ce e de ras?
Ea:esti o visatoare
Eu:Cum ar reusi altul care nu a depus efort sa reuseasca?
Eu:nu sunt o visatoare, sunt realista
Eu:nu depui efort, nu reusesti
Eu:cum sa reusesti fara efort?
Ea:in fine
Ea:tot o visatoare ramai
Eu:nu stiu de ce ma vezi tu atat de visatoare
Ea:ma duc sa dorm
Eu:nu stiu de ce ma vezi tu atat de visatoare
Ea:pentru tine ce insemna maturizarea?
Eu:Ce inseamna maturizarea pentru mine?
Ea:ce reprezinta
Eu:Nu m-am gandit pana acum prea mult la asta, dar
Eu:cred ca
Ea:maturizarea este procesul care te ajuta sa depasesti anumite momente, procesul de cunoastere, de experienta
Eu:ne-a predat doamna cumva?
Eu:Sfantul Google
Eu:inseamna sa iti stabilizezi sentimentele si capacitatea de control asupra lor, sa te adaptezi la conditiile vietii, sa fii responsabil de ceea ce faci
Eu:sa fii constient de actiunile tale
Ea:chiar sfantul goodle
Ea:ai rezutmat
Ea:si crezi ca tu indeplinesti acele cerinte?
Eu:chiar crezi ca am totul pregatit de dinainte?
Eu:cine-a zis ca le indeplinesc?
Eu:Nicigand
Ea:nu cred ca ai totul pregatit doar k improvizezi
Eu:pai...
Eu:e ceva fals in ce-am zis?
Eu:posibil, desi nu cred
Ea:te poti adapta si la varsta de 7 ani
Eu:la orice situatie?

Avem multe conversatii in contradictoriu. Totusi…voi ce credeti despre acel,, esti o visatoare"? Credeti ca daca atunci cand iti propui un scop, iti planifici totul mintal si depui efort pentru a ajunge acolo, inseamna ca esti o visatoare? Trebuia sa o intreb daca acel,, visatoare" e folosit in sensul bun sau rau.

Sau daca speri, crezi cu adevarat in ceva, credeti ca se poate indeplini(cu efort voluntar, bineinteles). Stiu ca in Romania, banii sunt cei care,, fac legea", dar totusi, sunt convinsa ca sunt si oameni care reusesc sa faca ceva doar pentru ca isi doresc cu adevarat acel lucru, pentru ca,, trag cu dintii" pentru a reusi.

Uneori imi vorbeste cam urat:
Ea: nu la asta ma refer
Ea:idioato
Eu:multumesc!
Eu:vad ca ma sustii
Ea:serios ma scoti din sarite
Sau:
Ea: stiu deoarece esti o PROASTA
Bineinteles, ma deranjeaza, dar prefer sa nu o bag in seama.
Care e parerea voastra despre conversatiile de mai sus?

Multumesc anticipat si sarbatori fericite tuturor!

Răspuns Câştigător
| Fllorentina a răspuns:

Este pot spune una dintre cele mai interesante cnversatii pe care am citit-o in ultima vreme! Si vorbesc la modul cel mai serios!
Sa revenim la acel " esti o visatoare " -> nu o baga in seama, ea sse refera la modul general, adica ca ai prea multe sperante si visezi prea departe!
Dar iti spun sincer nu o baga in seama, daca stii ce vrei de la viata nu inseamna ca esti visator! Esti hotarat si realist, trebuie mereu sa ai un plan B in viata si sa stii sa nu incurci atzele atunci cand dai de ceva mai dificil.
SUCCESUL cum ai zis tu, cel mai simflu il gasim in dictionar, da intr-adevar cum spune prietena ta exista persana care intra la facultate prin mita sau asa, dar asta nu este un motiv de descurajare! O data ce tu sti ca poti, inveti mult si iei nota mare la examen este imposibil sa nu intri la facultate. Ca nu intri pe primul loc? eii si? exista locul 2, locul 3, 4, 5. NU este important locul in care te afli, important este sa iti placa ceea ce faci! Important este sa te simti bine. Important este sa ai incredere in tine. Nu te lasa influentata de astfel de vorbe oh go on.

Fa ceea ce iti place sa faci, asa mie se intampla si mie uneori, am mult cnversatii in contradictoriu cu unii, dar faca jigniri sau alte cele. Ideea este ca mereu incercam sa demonstram propria dreptate, oricare ar fi tema subiectului.

Acum sa trecem la procesul de maturizare despre care vorbeai, sunt total de acord cu tine. Maturizare este atunci cand devii capabil sa fi responsabil de propriile actiuni si sa stii sa actionezi cu CAP.

Mai vreau sa iti zic ceva ceea ce mi se intampla si mie, daca vorbesti frumos, cursiv si sti sa folosesti cuvinte " mari " intr-o definitie, toti cred ca este luata depe Google. In ziua de azi daca nu sti sa injuri esti vazut ca un om plictisit. LA inceput eram pot sa zic intr-o mare dilema, mereu ma intrebam oare trebuie sa incep sa injur si eu? Dar dupa aceea mi-am spus, STOP, trezirea, ai fost intr-un vis. Nu m-am mai laut dupa nimeni, am facut ceea ce am simtit eu.Si daca vorbesc "cu cap " care este problema lor? eu poate nu vreau sa vorbesc " ca pe bulevard ".

Daca vrei sa vb mai multe, da un mesaj :* si scuza-ma daca am mai avut greseli la scriere! big grin

3 răspunsuri:
| DaniiWtf a răspuns:

Aveti acelasi caracter, de aia va certati mereu, va sustineti punctu de evdere mereu si nu suportati sa fiti contrazise. Cat despre acel "visatoare" cred ca se refera ca speri prea mult, ac esti prea sigura pe tine si ca te increzi prea mult in ceea ce iti doresti. Incearca sa te puna cu picioarele pe pamant si sa iti explice printr-un cuvant ca nu se intampla totul cum iti programezi tu, poti sa patesti oricand ceva. Incearca sa o iei frumos si sa ii spui ac o consideri o prietena buna si nu iti place s aiti zica faptul ca esti vistoare, sa te lase sa iti vezi de ale tale, dar sa nu interpreteze gersit. Craciun fericit.

| FuckOff_4830 a răspuns:

Tl; dr.

| Anonimous6 a răspuns:

Pai nu prea stiu ce sa zic: ori nu te mai suporta(pentru ca nu stiu poate discutai prea mult despre visul tau lucru care o deranja) sau pur si simplu nu te mai vrea ca prietena sau poate glumeste! Nu stiu incearca sa o lasi si pe ea sa vorbeasca mai mult! Sper ca ti-am fost de ajutor!:*