Mie mi-a venit azi! M-a cam durut burta, dar ma bucur ca nu mi-a venit la scoala, pe nepregatite.
Nici nu prea mai stiu Pe la 13 ani parca.Ma asteptam sa-mi vina pentru ca ramasesem printre ultimele din clasa.Nu m-am speriat. M-am dus intr-o zi la toaleta si eram ceva de genul "Aaaa... a venit. O, Doamne, chiar?! Mamaaa, unde esti? S-a intamplat CEVA!" Da repede fuga la mama. A fost circ. Dar oricum, eu nu am simptome inainte sa-mi vina, deci nu am simtit nimic.Nu cred ca doare pe cineva. E o chestie normala si nu atat de deranjanta precum probabil ca se spune.Bafta si tie!
Nu e chiar asa.Cand eram mai mica a venit la scoala o femeie de la un program de informare a fetelor, de la Always. Ea a chemat fetele, pe clase, intr-o sala si ne-a explicat ce ni se intampla la pubertate si le-a pus sa ridice mana pe fetele carora le-a venit deja menstruatia.Asa am aflat.Nu e ca si cum m-as fi dus si as fi intrebat-o pe fiecare in parte, ca o obsedata, Doamne fereste!
La 15 ani jumatate eram in camera mea cand simt o durere la burta ma duc la baie ma uit pe chiloti si vad ceva putin rosiatic spre maro.M-am speriat, dar stiam despre ce e vorba
Mie inca nu mi-a venit dar stiu cum e ca mi-a explicat sora mea care are 13 ani si a spus ca va veni dupa aia o luna doua o sa fie bine fupaia iar va veni si vei avea nevoie de tampoane le gasesti in orice magazin
Mie la 10 ani si m-am speriat putin apoi mi-a explicat mama mai multe. tu cati ani ai?
Se numeste "menstruatie", nu "ciclu". Esti fata, nu iti sta bine.
Ei bine, menstruatia este un lucru' normal dar totusi derajant si iritant in unele momente.
Eu am 12 si ceva si inca nu mi-a venit. Cu toate ca sunt mult mai dezvoltata decat celelalte din clasa mea carora le-a venit. Ei, eu una ma bucur. Lu mama i-a venit la 17 ani asa ca nu-i bye .
La 11 ani(acup 6 luni) eram la școală si mi-am pus niste servetele.m-a durut burta ingrozitor dar acum nu am dureri asa mari.dar m-am obisnuit repede.
PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmes... întreabă:
ஐFataCuIntrebariஐ întreabă:
DaciaRomania întreabă: