Incredere (fara nicio baza concreta) in faptul ca lumea in care traim este ideala. Superficialitate. Idilism. Idealism. Irealism. Homosexualitate.
Hei.
Depinde. Un tricou roz? O camera roz? O bratara roz?
In general, rozul imi exprima copilarie. Imi exprima gingasenie si puritate si in acelasi timp imi exprima inganfare. Depinde cine il poarta- haina fiind.
Camera mea e roz, si nu vad nimic rau in asta, pentru ca e o culoare care ma bine dispuna, imi da o stare de spirit pozitiva. Optimista.
Cand eram putin mai mica, era culoarea mea preferata.
Dar cred ca rozul-fata fiind, este o parte din mine. Un fragment din viata peste care am trecut. -Copilaria.
Numai bine si sper ca ti-am fost de folos!
Sa ai o vara frumoasa!
Rozul este o culoare speciala si nu inseamna ca daca iti place rozul esti pitipoanca pur si simplu este o culoare copilareasca dar arata in acelasi timp si bucurie, fericire, Sti tu atunci cand zici ca viata este roz. adica este fara probleme o viata fericita
Ma duce cu gandul la o persoana fara personalitate, fara hobby-uri si fara talente care incearca sa iasa in evidenta. o persoana care pe moment pare populara si interesanta dar daca schimbi doua vorbe cu ea realizezi ca e un mare nimic.
Cateodata calm, cateodata pretenii, cateodata mofturi... depinde de starea mea de spirit. Fundita?
Bybyiii întreabă:
BudăSpiritOfVengence întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: