| Indian a întrebat:

Voua v-a mers Zyneritul pentru cosi? Am o intentie sa imi cumpar si vreau sa vad si parerea altora.

5 răspunsuri:
| madducu a răspuns:

Da e foarte bun.Il folosesc de la 15 ani(acum am 17).Dar de ce sa-l cumperi? Daca ai pana in 18 ani, il poti lua gratis pe reteta de la medicul de familie.:*

| LoliTa_7237 a răspuns:

Si eu m-am dat cu el...dar iti usuca pielea si se face zici ca ai fost la placa si te-ai decojit mai ales p fruntestraight facesi cosurile se usuca si raman ca niste urme care se duc in timp dar mie nici acum nu mi-au trecut si nu au fost chiar asa de grave cosurilestraight face

| Bondarel99 a răspuns:

Depinde si ce tip de ten ai.Eu tenul gras...am folosit Zynerit vara trecuta si pot sa spun ca nu m-a ajutat deloc, decat le usca dar nu dispareau. Aveam cosuri si pe fata si pe brate si singurele care m-au ajutat au fost plicurile acelea cu argila de la farmacie, dupa aceea au disparut complet.Cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi farmacista ce tratament ar fi bun pentru tipul tau de ten.

| EsarfaRozZ a răspuns:

Eu il folosesc deja de ceva timp, si la mine a functionat, nu mai am deloc cosuri. Bine, mai imi iasa cate unul, dar imi trec repede. Ma dau de 2 ori pe zi cu el, si sunt multumita de el.

| NothingImportant200 a răspuns:

La mine nu. Depinde de ten...