anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vouă va place cararea pe mijloc? Mie nu, mai ales ca nu imi sta bine cu ea.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu

Bula
| Bula a răspuns:

Se numeste "Freza soacrei"... despartita cu toporul... big grin

| Yurisa a răspuns:

Da. pentru că îmi acoperă fața mea dea mare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, e prea basic, toate fetele o au.

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Extraordinar, e o carare, cum ar putea sa fie? In forma de floare/inima eventual?

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Din moment ce a intrebat daca ne place UN ANUMIT TIP de carare, inseamna ca exista si altele :*

Da, ok, dar nu poti sa zici ca sunt sute de mii de tipuri de carari sa ai de unde alege, sunt vreo 3-4 tipuri, abuzati deja de cuvantul "basic" si-l introduceti in niste contexte unde n-are niciun sens

Are sens, du-te pe strada, toate fetele arata la fel: acelasi tip de carare, acelasi tip de machiaj etc. O armata de clone. Sunt o gramada de coafuri. Asta e cararea predominanta, + par gri sau ombre. Za best.

Pai si din nou CUM AI VREA SA AIBA CARAREA cand exista 3-4 tipuri?! Aia cu coafura si machiajul sunt partial de acord desi s-a cam dus moda aia cu ombre, eu cel putin am mai vazut foarte putine

Pai din 3-4 fetele o ALEG DOAR PE AIA, cel putin eu RAR vad o fata fara carare pe mijloc, care are si ea ceva diferit facut la par.

Sincer nici n-am observat. laughing e ultimul lucru la care ma uit, sau chiar deloc. Eu personal o prefer pe stanga sau dreapta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Sunt geloasa cui îi sta bine dar mine nu. Eu o port pe stânga ca pe partea aia se aseaza dar mai bine îmi sta pe dreapta. Parul asta rolling on the floor

| Savas10 a răspuns:

Eu o port pe stanga, mai bine zis asa mi se aseaza parul, daca o pun pe mijloc arat haios. Cred ca le sta bine cu cararea pe mijloc celor care au parul drept.