Extraordinar, e o carare, cum ar putea sa fie? In forma de floare/inima eventual?
Din moment ce a intrebat daca ne place UN ANUMIT TIP de carare, inseamna ca exista si altele :*
Da, ok, dar nu poti sa zici ca sunt sute de mii de tipuri de carari sa ai de unde alege, sunt vreo 3-4 tipuri, abuzati deja de cuvantul "basic" si-l introduceti in niste contexte unde n-are niciun sens
Are sens, du-te pe strada, toate fetele arata la fel: acelasi tip de carare, acelasi tip de machiaj etc. O armata de clone. Sunt o gramada de coafuri. Asta e cararea predominanta, + par gri sau ombre. Za best.
Pai si din nou CUM AI VREA SA AIBA CARAREA cand exista 3-4 tipuri?! Aia cu coafura si machiajul sunt partial de acord desi s-a cam dus moda aia cu ombre, eu cel putin am mai vazut foarte putine
Pai din 3-4 fetele o ALEG DOAR PE AIA, cel putin eu RAR vad o fata fara carare pe mijloc, care are si ea ceva diferit facut la par.
Sincer nici n-am observat. e ultimul lucru la care ma uit, sau chiar deloc. Eu personal o prefer pe stanga sau dreapta
Eu o port pe stanga, mai bine zis asa mi se aseaza parul, daca o pun pe mijloc arat haios. Cred ca le sta bine cu cararea pe mijloc celor care au parul drept.
elena_6631 întreabă:
kalakkas întreabă: