Consider ca un om, oricum ar arata, daca se spala, se piaptana, se ingrijeste pe cat posibil, se imbraca curat, isi creste singur increderea in sine prin aceste lucruri. Asta fac eu pentru a fi multumita cand ma uit in oglinda.
Da, sunt multumita de cum arat, chiar daca nu sunt perfecta.
Dar fiecare varsta are frumusetea ei, iar daca esti un om fericit si echilibrat psihic, atunci esti multumit cu tine, indiferent de cum arati.
Da, daca as face sala ar fi si mai si, dar toate la timpul lor, mai misto e sa fiu sanatos.
Pai?
Pai ce?
Aia este nu ne naștem toți fotomodele, fix de aia consider ca Dumnezeu mai are și umor câte o data '
Care este relavanța acestei întrebări
Oamenii urâți sunt cei ce rezolva problemele prin violență și ceartă
Nu prea, cândva aratam a fotomodel dar depresia și-o spus cuvântul... oricum daca un bărbat e puțin mai frumos că dracu e ok
Așa e
Categoric la standardele femeilor din anul 2020 cu siguranta ca daca arati mai frumos ca dreacu ai sanse la o relatie! buna observatie
Da ador felul in care arat, singurele persoane care ma admira fiind familia mea, care de altfel ma tot mint ani la rand cu asta! numai zic nimic
O sa spun ca si da, si nu. Totusi, incerc sa învăț să mă plac cu toate defectele mele. E un drum lung, dar cred ca asta e cel mai important până la urmă. Dacă nu te placi in primul rand tu pe tine însuți, cum te-ai putea oare astepta de la altii sa o faca?
DaciaRomania întreabă: