Sincer nu imi place, imi pare ca deja "s-a dus moda" cu emo... poate doar daca esti intr-o stare mai emo, inainte imi placea, ba chiar vroiam sa fiu emo, acum nu imi prea place
Ok deci stilul emo e chiar ok. doar ca in Romania asta de *** daca iesi pe strada imbracat asa lumea te crede o ciudata sau un ciudat. depinde. o stiu din propria experienta. eu am Parul emo si uneori arat ca una din grupa Emo`istelor. dar mie imi place asa dcum sunt :
Stilul mi se pare prea excentric si posomorat. Frezele care intra in ochi strica vederea, iar gelul... prea mult consum. Poate lanturile sunt frumoase si baietii (si fetele) sunt draguti cu stilul acesta, dar nu pe fiecare il reprezinta, chiar deloc. Adica, daca esti tu cu adevarat, arati cel mai bine. ^^ Nu e acesta raspunsul cu "Da. Iubesc stilul emo! Fana!", nu? Dar asta-i parerea mea: nu reprezinta pe nimeni.
Nu! Este foarte dezgustator. Nu poti iesi din casa, toti se vor uita la tine ca la un prost!
Nu imi place foarte mult stilul emo insa imi place foarte foarte mul negrul...i love black
Sallzdap may Radu imi place stilul emo deoarece sunt o persoana inchisa in mine nici macar bf 4ever nu stiu nimic uneori ma imbrac normal alteori emo bine nu ma tai p maini nup doar hainele uneori dar nu fii jy uh emo deoarece colegii te vor crede ciudat:d sper sa te ajute fundita
Mie una imi place ... Si ii inteleg pe cei EmO.
Pot zice ca si eu sunt EmO, deoarece am stilul in sange, ma comport ca un EmO, "traiesc" ca un EmO, mai pe scurt ma comport, cum se comporta un EmO.
P.S. Imi place deoarece ma regasesc in el.
MaryMaria333 întreabă: