Nu mi-se pare mult.Crema hidratanta este folositoare, rimelul, daca este de buna calitate si nu ingreuiaza genele si da aspect de papusa(cu gene false), este iarasi bun, iar daca folosesti rar fondul de ten si doar pentru a masca anumite imperfectiuni ale tenului, mi-se pare totul OK. Trebuie sa ai mare grija cu fondul de ten, ca la lumina artificiala din baie se vede intr-un fel si la lumina zilei se vede altfel! Atunci se vede, daca nu s-a folosit fondul de ten de calitate buna si bine, ca tencuit obrazul!
Depinde cati ani si ce faci. daca ai peste 35-40 de ani, este normal. daca esti mai tanara, fondul de ten in loc sa-ti ascunda imperfectiunile, te face mai batrana.
Daca, de exemplu, lucrezi undeva, la un minister, la o casa de licitatii, este un machiaj minimalist. Daca lucrezi intr-un birou sau te duci la facultate asa, este prea mult. Fondul de ten este rezervat femeilor ceva mai in varsta sau ocaziilor speciale, in nici un caz nu este machiaj de zi cu zi pentru tinere.
Nu mi se pare deloc "tencuiala"
cu exceptia fondului de ten asta folosesc si eu zilnic: crema hidratanta, rimelul si luciul de buze
Tencuita?
Nu, deloc. Mi se pare un machiaj simplu, natural.
Uite aici tencuiala :
http://pitzipoanca.org/2010/10/buzate/buzate-1/
Nu.depinde ce varsta ai. daca deja esti la liceu mi se pare ok. desi o sa vezi ca o sa te plictisesti in fiecare zi sa faci lucrul asta, cel putin eu m-am plictisit si nu ma mai dau decat cu crema.
Incearca sa folosesti mai putin, nu chiar in fiecare zi!
O data la 2-3 zile e perfect, nu folosesti multe machiaje, ceea ce este bine!
In concluzie: Nu, nu mi se pare exagerat!
-crema hidratanta
-fond de ten
Pentru ce? Nu e exagerat deloc dar prea multe creme in fiecare zi.
E o conceptie total gresita ca daca folosesti mai multe produse esti tencuita. Folosit corect, fiecare produs imbunatateste aspectul fetei. Tencuiala este machiajul gros, incarcat, prea mult, prea strident, aplicat prost.
Eu folosesc de 3 ori mai multe produse aproape zilnic. Nu arat deloc tencuita.
As recomanda persoanelor care spun ca in mod normal nici nu ar trebui sa folosesti machiaje sa isi scoata capul din cutie (ca sa nu zic altceva). Nu suntem la manastire, nu suntem in evul mediu, s-au dus vremurile in care daca o fata era mai machiata era considerata usoara sau superficiala.
Machiajul este o forma de exprimare a personalitatii si stilului personal, la fel ca si imbracamintea. Sa revenim in secolul 21, va rog!
Nuadica esti normala... exagerat daca te dai cu fond de ten cu pudra cu culoare la ochi rimel si tte alea... daca te dai cu fond de ten si rimel e ok:*