anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau ca sa îmi conving părinții să îmi ia produse de îngrijirea tenului(am 12 ani), însă ei sunt mai outdated și zic că îmi strică tenul. Cum pot să îi conving?

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Aici ai dreptate, eu la vârsta ta aveam acnee. Nu severă, dar una vizibilă.
Nu stiu care este tipul tău de ten, nici dacă te confrunți cu acnee.
Nu ai nevoie de foarte multe produse: un gel de curatare destinat tenului tău, mai apoi o cremă hidratantă. Poți opta pentru produsele cerave.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"părinții ...sunt mai outdated"

nu mami, tu ești prea in "față". Mai bate pasul pe loc vreo 5-6 ani apoi reiei subiectul

| hacktek a răspuns (pentru sierra1):

Aici sierra1 are dreptate! La doişpe ani, nu ai nevoie de nici o "îngrijire a tenului"... Când vei avea tenul îmbătrânit, te poţi apuca să îl îngrijeşti...

| Andreqa a răspuns (pentru hacktek):

Dacă nu sunteți informate vă rog să ignorați întrebarea. Când vei îmbătrâni va fi prea târziu. Dacă doriți să aflați mai multe info. pe acest subiect uitați-va aici: https://www.youtube.com/c/Hyram.

| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Eu am coșuri vizibile si tenul gras, un gel de curățare o crema hidratanta vreau sa ii conving pe ai mei sa îmi cumpere

| Ofiintă a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă așa stă treaba, ai neapărat nevoie de un gel de curațare. Sebumul îti va infunda porii și tenul tău nu va arăta tocmai estetic.
Problema chiar și in cazul parintilor tăi se rezumă pe faptul că, cel mai probabil ei consideră că va trece de la sine. Ceea ce este total greșit!

| sierra1 a răspuns (pentru Andreqa):

Mami, ințelegem să-l ții in brațe pe cel ce-ți "suflă in ciorbă". Dar dacă ce-ți servește e o minciună/neadevăr, ce te faci, te culci fericită?

| Ofiintă a răspuns (pentru sierra1):

Minciună sau neadevăr pentru ca să folosescă un produs de curățare al tenului?
Păi și dacă era vorba de curățarea danturii, tot minciună era?
Probabil că nu, pentru că un gel de curătare tine de sfera excepționalului.
Pasta de dinți este mai cunoscută.

| Ofiintă a răspuns (pentru Andreqa):

Aici ai dreptate, eu la vârsta ta aveam acnee. Nu severă, dar una vizibilă.
Nu stiu care este tipul tău de ten, nici dacă te confrunți cu acnee.
Nu ai nevoie de foarte multe produse: un gel de curatare destinat tenului tău, mai apoi o cremă hidratantă. Poți opta pentru produsele cerave.