| anamaria82726 a întrebat:

Vreau neaparat sa imi iau acel aparatel foreo luna play smart pentru față. Pe douglas este cam 450 de lei. aveti idee daca se gaseste undeva mai ieftin? Desigur sa fie original.

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Original my ass... e un spanac cu vibratii de doi lei. https://www.aliexpress.com/item/4000650623912.html

| anamaria82726 explică (pentru GabiDumitrescu):

Am zis original. Daca nu ai us raspuns care sa aiba legatura cu intrebarea, nu mai raspunde my ass

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anamaria82726):

OK, ia zi-mi te rog ce face ala original si ce e asa deosebit la el. E 90 EUR la producator. La asta nu te-a dus capul daca tot oracai ca vrei original? https://www.foreo.com/luna-play-smart Ori ieftin, ori original!

Cica nu m-a dus capul. Stiu foarte bine care sunt diferentele. Si este foarte important materialul. Ca doar este vorba de fata ta aici. Iti dai seama ca acel material de silicon de la original este mult mai calitativ. Daca tu vrei sa iti freci fata cu o bucata de plastic, treaba ta. Am zis sa vad daca se gaseste mai ieftin. Daca nu, mi-l iau la 450. Am vrut doar sa ma asigur

Nu imi frec fata cu nici o bucata de plastic, de aia exista sapun. Degeaba iti iei tot felul de aiureli de genul asta daca continui sa torni in tine Coca Cola si sa maninci la mec...

Vaaaai draga dar ce impresie gresita ai despre mine))))nu am mai baut sucuri de 3 ani si nu mananc carne)))))daca nu stii despre viata mea nimic, nu imi mai da cu parerea. Nu este suficient sapunul. Asta daca vrei un ten frumos. Iti fac eu niste recomandari mai incolo:*

Sapun + alimentatie + ceva produse naturiste pentru ingrijire, daca vrei sa iei treaba in serios. Spanacurile astea gen mingiute de silicon Bluetooth cu vibratii ultrasonice... PE BUNE?

Doamne, sapun foloseste toata lumea, de mancat, mananc ok si produse de ingrijire, ca toata lumea, folosesc. A fost decizia mea sa imi cumpar acel aparatel. Nu te-am intrebat daca esti de acord cu alegerea mea. Pana la urma fiecare este liber sa dea banii pe vrea si pe ce considera ca este ok pentru el.