Cea cu argila-purifica porii si reduce secretia de sebum, o lingurita de suc de lamaie(eventual daca gasesti lapte de cocos e excelent)-asigura hidratarea pielii, o lingura de miere-hraneste pielea, putin ulei de masline-catifeleaza tenul, putina scortisoara SAU chimen macinat SAU piper-distruge punctele negre si elibereaza porii infundati si daca ai de la farmacie niste vitamina A sau E-ajuta la sanatatea pielii.Asadar,dupa ce le-ai amestecat pe toate,le aplici pe tenul perfect curatat, demachiat, si astepti o jumatate de ora. Apoi te clatesti cu multa apa si aplici din belsug o crema hidratanta non-grasa pana simti ca pielea "s-a saturat".Cam atat.A, si sa nu te machiezi deloc in ziua aceea, deoarece vei anula complet efectul mastii cu chimicalele din machiaj.
Sunt baiat , nu ma machiez, o sa aplic aceea masca si cand voi incepe sa o pun in aplicare iti voi cere mai multe detalii, dar mi-a cumparat maicamea un " Sapun racoritor cu Castraveti - ajuta la reducerea excesului de sebum si cu extrat de nuca de cocos ce hidrateaza pielea, si o crema antiacneica " argila activa propolis " astea mi le-a cumparat maicamea, si ti-am descris ce scrie pe ele, crezi ca-s bune astea? ce parere ai?
Da,cred ca sunt bune.Am avut si eu un sapun cu extract de castravete.E cumva Dove? Si propolisul e super in acnee.Incearca-le!
Asta e sapunul http://i50.tinypic.com/2crpv1s.jpg, si cu sapunul asta ti-a trecut? si spune-mi si mie in cat timp se vad asa rezultate.
Nu l-am folosit pe acesta, dar castravetele hidrateaza pielea, ceea ce o ajuta sa nu mai retina impuritatile si sa nu se mai poata forma.Incearca-l si vezi daca merge, oricum presupun ca e foarte bun, ca e natural.
AHam, dar nu stiu am inceput tratamentul asta cam de 4 zile sa ma spal pe fata cu sapunul ala de 2-3 ori pe zi si cu masca " argila activa propolis " inainte de a ma pune la somn ma dau cu ea si dimineata ma spal pe fata, vad ca imi apar asa ' cosuri ' ...si acneea inca n-a trecut... cum sa procedez? sa fie mai bine? sper ca nu te-am zapacit cu atatea intrebari .
Nuu,nu
E normal sa iti apara cosuri la inceputul unui tratament, pentru ca pielea vede tratamentul ca pe un "inamic"si incearca sa lupte impotriva acestuia formand si mai multe cosuri si secretand si mai mult sebum.Da e normal, inseamna ca tratamentul e bun. Dupa 2-3 saptamani pielea va fi nevoita sa se "adapteze" tratamentului, astfel incat atunci vei observa o schimbare in bine.Continua tratamentul ca e bun! A, si cand se vad rezultatele nu te mai spala atat de des pe fata pentru ca va usca pielea si se va forma si mai multa grasime care va astupa porii.Acum poti sa te speli oricat, dar cand se vad rezultatele nu(adica doar dimineata si seara)
Ok, am inteles, Multumesc mult de tot pentru sfaturi.
N-ai pentru ce.
Buna din nou .Am gasit o reteta de masca facuta in casa care usuca cosurile rapid si reduce semnele acestora.Te intereseaza, vrei sa ti-o spun?
DA te rog spune-mi reteta, si in cat timp da rezultate, si cum trebuie sa o utilizez, si daca ma scapa de acnee, pete si cam atat, te rog.
Ok,uite cum se face:
1.Fierbi apa(o cescuta iti trebuie) pana da in clocot de cateva ori, ca sa distruga microbii.
2.In acest timp, zdrobeste niste menta proaspata cu o lingura sau ceva tare pana iese"sucul"(stiu ca nu se prea gaseste menta acum, dar gasesti in supermarketuri la legume, sunt itr-un ghiveci)
3.Storci o lamaie si amesteci zeama cu sucul de la menta
4.Sucul rezultat il amesteci cu putina aspirina zdrobita(da, ai citit bine ) dizolvata in foarte putina apa
5.Adauga argila cam atat cat sa devina un amestec gros, greu de intins
6.Amesteca cu apa suportabil de fierbine(adica nu sa te arda pe fata, ci sa fie intre fierbinte si calda) pana cand devine "maleabila"adica sa fie atat de lichida incat sa nu curga de pe fata.
Asa, gata.Te speli bine-bine pe fata si o aplici pe toata fata, si o tii pana cand devine rece.Sa iti spun cum functioneaza:apa fierbinte degaja caldura care dilata porii, ii deschide si ingredientele din masca ii curata, lamaia are rol antibacterian, menta are rol antiseptic si curata porii, argila absoarbe grasimea si impuritatile din pori iar aspirina usuca cosurile si trateaza petele.Deci,in concluzie, ti se vor usca cosurile, se vor trata petele si semnele, si nu vor mai aparea in numar asa mare(masca asta poate fi folosita si cu rol de preventie). Sper sa mearga, la mine a mers.Bafta!
În funcţie de necesităţi şi tipul de ten, pudra de argilă se combină cu diferite fructe, legume, lactate etc. pentru obţinerea unei măşti cosmetice, benefice în ameliorarea diferitelor probleme ale tenului.
Pentru obţinerea unor măşti cosmetice, pudra de argilă se poate amesteca cu diferite fructe, legume, iaurt, lapte, miere de albine, ulei de măsline, gălbenuş de ou etc., în funcţie de tipul de ten.
Se recomandă combinarea pudrei de argilă cu sucuri naturale cu efect astringent, obţinute din roşii, lămâi, castraveţi, caise, portocale, etc., pentru tenurile grase, respectiv cu ingrediente cu efect hidratant şi nutritiv: castraveţi, ţelină, lapte, miere, ulei de măsline, gălbenuş de ou pentru tenurile normale şi uscate.
Pentru tratarea acneei se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală), obţinându-se astfel o pastă consistentă, uşor de aplicat. Tratamentul se face în cure de câte 7 zile, după care se continuă de 2 ori pe săptămână până la vindecare.
Produsul se lasă să acţioneze între 20-30 de minute, mai ales pentru tenul acneic se recomandă 30 de minute.
Pudra de Argilă ASLAVITAL pentru tratamente cosmetice are o compoziţie chimică şi mineralogică bine definită. Netratată chimic, cu fracţii predominant argiloase, este un amestec complex de Aluminosilicaţi şi peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. şi provine dintr-o sursă unică (M-ţii Pădurea Craiului).
http://farmec.ro/......ce-51.html
Daca vrei sa scapi de cosuri si puncte negre complet, iti recomand un tratament pe care il am de la un doctor dermatolog f foarte bun.
Tratamentul anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Din ce mi-a zis doctorul, Uleiul de arbore de ceai(tea tree) este foarte puternic in lupta cu acneea……. Si este dovedit si testat ca 5% ulei pur de arbore de ceai (tea tree) este echivalent cu 5% benzoyl peroxid.
Diferența mare este ca uleiul de arbore de ceai nu are efecte adverse in comparatie cu benzoyl peroxid care provoaca foarte multe efecte adverse.
Il recomand cu ceea mai mare incredere, pe mine m-a ajutat foarte mult tratamentul si am scapat complet de acnee si puncte negre.
Sau incerci altceva, nu o masca. Pentru acnee si pete, iti recomand sa incerci untul bio de shea, brut, neprelucrat.
Citeste mai multe aici si iti vei da seama ca este ceea ce iti trebuie - http://www.soapmill.ro/organic-shea-butter.html
Ai incercat tu? si ti-a dat rezultate? in cat timp?
Da rezultate destul de rapide pentru ceva bio, 100% natural. In maxim 2 luni esti curatat complet, dar rezultatele incep sa se vada cam in 2 saptamani.
EmaEmax întreabă: