Cea mai simpla metoda care o poti face si acasa.reduci din portia de mancare[nu am spus sa nu mai mananci nu stiu ce, doar sa reduci portia, si nu cu o lingura->cu un polonic]-daca te ajuta bea apa inainte sa mananci [chiar daca nu ti-e sete] pentru ca atunci nu o sa incapa atat de multa mancare, mananci cele 3 mese principale[alegi tu orele la care le mananci, dar sa fie respectate in fiecare zi pentru ca atunci organismul se obisnuieste si doar la orele acelea ti se face foame] si incerci sa mananci sanatos [cu mai putina shaorma nu rezolvi prea multe] si faci sport[sunt tutoriale pe youtube cate vrei] o ora pe zi.
P.S. ultima masa sa fie maxim la ora 6 [nu e dieta, e regim]
Mai da-mi cateva idei te rog...
"ultima masa sa fie maxim la ora 6 [nu e dieta, e regim]", regim de imbolnavire?
Chestia cu ora 18 = prostia din popor, buna sa-ti fortezi stomacul.
Documenteaza-te si tu
Auzi ma, poti sa mananci si dupa 6 copile dar se depune pentru ca dupa ora aia nu mai faci cine stie ce miscare si sportul seara nu e bun.
Serios? Eu am slabit 17 kg mancand MEREU dupa ora 6, ultima masa la mine e la ora 21 sau 21:30.
Si termina cu "copile"
Uite un articol pentru tine :
http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara
Citez : "Cea mai simpla si stupida metoda de slabire spune sa "nu mai mananci dupa ora X""
Din partea mea mananca si la 12 noaptea, nu toti suntem la fel, la fete se pune mai repede
Ce tare...mersi de ajutor
Ti-am aratat articol scris de nutritionist. Chestia cu "la fete se pune mai repede" e alta aberatie.
Sunt de acord ca oamenii au metabolism diferit, dar asta nu inseamna ca o fata il are mai lent decat un baiat, il poate avea chiar mai rapid.
Hmm pai la 14 ani nici nu ar trebui sa urmezi diete..."Arunca" cele mai grase mancaruri pe care le consumi, sau reducele, dulciurile la fel si incearca la fiecare masa inainte sa bei putina apa. Sportul te ajuta si el cateva exercitii si incearca sa nu mananci seara tarziu atunci se pune cel mai mult.Intre mese in loc de ciocolata sau fast food e mai bun un mar, o portocala o leguma si ca desert o salata de fructe e si mult mai sanatoasa.Sunt multe mancaruri foarte bune pe baza legumelor si fructelor insa nu uita ca ai nevoie si de acele vitamine si grasimi necesare zilnic.
Mersi dar cam cate abdomene sa fac pe zi?
Ar fi ok 100. daca poti mai multe baga 200
stiu ca suna multe dar le faci in serii[tot cate 25, sau daca esti obisnuita cu sportul cate 50 si iti va fi mult mai usor]
Nu e stabilit ceva anume.dar ca sa si reusesti peste 100-200 in serii mai iei o pauza dar nu stai faci altceva de ex ridicari de picioare dupa te intorci la abdomene, si vizioneaza ceva placut tie o sa-ti fie mai usor
Dar 10 kg in 2 luni se poate? am auzit ca dimineata sa beau un 1 l sau 1.5 l e bine oare?
Din cate stiu eu nu este foarte bine sa faci o dieta "dupa ureche". Cel mai bine este sa mergi la un nutritionist care sigur te poate ajuta sau sa cauti pe net dieta personalizata care se face pe baza kilogramelor tale, inaltimii, programului, mancarurilor etc.
DaciaRomania întreabă: