| madalinaelena17 a întrebat:

Vreau sa aflu si eu daca sarurul franch este scarbos... dau fund

Răspuns Câştigător
| PufiCiufi a răspuns:

Nu nu este. Asta depinde si de tine. Fiecare persoana in parte are placerile si neplacerile lui. Eu zic sa incerci. Incercarea moarte n-are. Bafta!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este mai mult decât scârbos când o faci cu cineva de care nu-ți pace.
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Dacă ai vârstă potrivită și ai găsit și persoana potrivită, nu e deloc scârbos, din contră. Dar la 12 - 13 anișori ai tăi e și normal să-ți pui această întrebare. Lasă să mai treacă câțiva ani și o să vezi atunci.

| sweet2kitty1049 a răspuns:

Pai bagati limba unul in gura celuilalt...depinde daca gasesti asta scarbos sau nu laughing. pentru unii nu este deoarece am observat ca este o provocare tot mai desintalnta la jocuri cum ar fi "adevar sau provocare", "urmatoarea carte" etc. acum, fieare cu parerile lui. bafta daca vrei sa incerci si vezi sa nu aiba guma in gura daca te bate gandul sa incerci laughing)

| MissJupiter a răspuns:

Asta depinde de tine daca e scarbos sau nu. Fiecare are punctul lui de vedere dar mai depinde si daca iubesti cu adevarat persoana cu care "practici" asta.Atunci cand iubirea e adevarata nimic nu e scarbos.

| 1People a răspuns:

Depinde cati ani ai daca ai peste 14 este chiar un sarut pasional si dulce daca ai sub e doar "Yuck" funda