Buna,
Daca te speli pe dinti cu bicarbonat sau sare o data la 7-10 zile (nu mai des), dintii tai se vor albi vizibil.Cam in 2 saptamani de ingrijire corecta a dintilor si folosire de produse specifice o sa se vada primele rezultate.
Succes!
Detartraj + blend-a-med 3d white si o sa vezi o diferenta enorma. Totusi detartrajul e neplacut si costa bani multi, iar pasta aia de dinti e scumpa.
Metode Babesti, NU, NU, NU! Pasta de dinti cu efect de albire, o curatare profesionala la stomatolog. Dar ai rabdare...cu graba strici treaba.
Pai... te poti duce la magazin si iti poti cumpara o paste de dinti cu efect de inalbire a dintilor. Bicarbonatul de sodiu am inteles si eu ca e bun, dar afecteaza dintii, motiv pentru care e bine sa-l folosesti doar 1 data pe saptamana.
Cumparati cel mai bine o pasta, o crema pentru inalbirea dintilor, se gasesc o groaza. Si pentru rezultate mai bune, te poti duce si la un medic stomatolog, pentru o profilaxa.
Eu zic ca nu ar trebui sa faci asta nai vazut la stiri daca folosesti leacuri babesti mori...
Recomand o vizita la dentist. e putin mai costisitor dar macar stii ca e facut de profesionist si dureaza mai mult decat bicarbonatul sau mai stiu eu ce. app, daca folosesti bicarbonat sau zeama de lamaie(am mai auzit) iti distrugi dintii.mai ales daca ai fisuri sau plombe puse.pa!
anonim_4396 întreabă: