Poi ai grija de el... spala-l de 3-4 ori pe saptamana... tine-l in coada...si ...alceva nu mai stiu...asta fac si eu ca sa am parul lung
oh si... taieti varfurile cand observi ca se tocesc
Pai... taie-ti varfurile l 3 saptamana si o sa creasca ceva mai repede.
si daca vrei un rasp rautacios...trage de el
Il ti desfacut, il piepteni mai mult, am auzit k creste daca-l ti impletit[nu prea cred], il speli des, ...si astepti,...
Si eu il vroiam lung... doar ca eu sunt creata si l-am lasat sa creasca, dar tot nu e prea lung pentru ca acum imi sta si mai cret si evident mai scurt... creste greu
asa ca eu ma las de sportul asta si o sa ma tund scurtutz
Il speli des, il tii impletit sau legat, cand te speli maseaza usor pentru circulatia sangelui, daca ai varfuri despicate ti le tai, fa-ti masti naturale'(am auzit ca e bun uleiul de ricin si cel de masline)...si app nu e bine sa te piepteni mult ca ti-l rupi...si cand dormi tine-l neaparat legat k in timpul somnului te misti si parul se rupe...
Exista un masaj, incerc sa ti-l descriu:cu buricele degetelor misti pielea scalpului fata-spate, apoi lateral.Parul il ingrijesti in modul in care te-ai obisnuit si tai varfurile la 2 luni.In mod normal creste 1-1, 5 cm/luna, vara creste mai repede ca iarna.
Daca vrei acum mergi si alungeste-l cosmetologia a evoluat intr-atit ca te poti schimba radical in orice clipa!
Ori extensii daca vrei lung imediat ori il poti lungi in 2 luni daca in fiecare saptamana aplici ulei de ricin...la mine chiar a functionat...plus ca nici nu cade