| cssandreea a întrebat:

Vreau sa aud parerile voastre... la parur meu(uitati-va la poza de la profil) ce tunsoare. dar sa nu fie scurta mi-ati recomanda? Ms! kiss

8 răspunsuri:
| allleeeee a răspuns:

Ai putea sa ti-l tunzi putin sub umeri filat si sa iti faci un breton pierdut intr-o parte...Si sa iti faci niste gherute intr-o parte si sa-i mai iei din volum pentru al prinde sus lasandu-ti bretonul intr-o parte, dar ar trebui sa il intinzi...Succes!

| campanario a răspuns:

E bine parul tau asa! Eu acum il las sa creasca ca sa il am ca tine big grin. Dar daca tot insisti sa il tunzi, iti recomand sa il filezi in scari, si cu breton ( nu scurt!) intr' o partewinking Succes happy

| Casiana a răspuns:

Mie imi place asa, este foarte frumos, de ce sa "repari" ceva ce nu este "stricat"!?

pa-pa

Răspuns utilizator avertizat
| woody_9489 a răspuns:

Eu ti-as recomanda in scari, mediu happy cu breton / fara, dupa cum vrei tu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca esti frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer ...ai un par minunat nu are rost sa te tunzi. dar daca vrei neaparat o schimbare si nu veri nici sa risti intra pe www.taaz.com, sau pe oricare alt site de genul asta, fa o poza cu parul prins, logheaza-te, incarc-o si testeaza virtual diverse tunsori :D