| warmheart10 a întrebat:

Vreau sa creez un blog si az vrea sa-mi spuneti un site bun.Multumesc.Scuzati de categorie doar ca e cea mai populata big grin

Răspuns Câştigător
| Gabitzu246 a răspuns:

Eu iti recomand sa il faci de pe programul ala de la google, numai stiu cum se numeste dar daca o sa scrii pe google gen: google blog editor, sigur o sa gasesti, si eu am vrut sa imi fac dar nu prea am inspiratie si nici timpul necesar

8 răspunsuri:
| Alexutza25 a răspuns:

Poţi şi prin tumblr. big grin

| Dominicc a răspuns:

Eu recomand pe blogspot pentru inceput si pe wordpress cand vrei ceva mai maret si sigur.

Scrie despre ce vrei tu
Numai bine!
http://visualeffect.org/

| floweray a răspuns:

Incearca cu incredere ucoz.ro. Un an experienta are pe localizarea din Romania. In rest are cel putin 6 ani de cand activeaza in online.
Avantajul este ca e o platforma in limba romana, exista si forum in caz ca ai nevoie de ajutor, forum. ucoz.ro si, cel mai important, este gratuit happy

| Neverplayer a răspuns:

Daca ai nevoie de blog ma poti angaja pe mine pr gratis...Never player stiu HTML pot creea jocuri/programe. exe si sunt un blogger pe cinste. Contacteaza-ma la ionutz_ionutz_zz@yahoo.com

| Teleki_Michael_1974 a răspuns:

Stiu eu Www.blogspot.com si www.ucoz.ro numai ca ucoz e doar de catva timp parca un an iar blog spot e permanent.