| maria98_2902 a întrebat:

Vreau sa devin mai frumoasa.
nu stiu, sa ma machiez intr-un fel, sa imi fac parul.
dar va rog frumos si as vrea sa par mai matura, nu un copil mic si prostut straight face

15 răspunsuri:
| LikeABossBaby a răspuns:

Buna:X paii pentru ten: curatal zilnic cu un gel pentru curatare in profunzime hidrateazal mereu sau daca vrei ceva natural incearca sa folosesti ceai de musetel (fierbi ceaiul de musetel il lasi la racit iei o discheta demachianta si te dai cu el pe fata dimineata si seara) si in loc de crema incearca sa aplici iaurt face minuni, sani : incearca cand faci dusi sa alternezi apa calda cu cea rece iti va tonifia bustul,aplica o crema delicata si hidratanta de cate ori iti amintesti si daca nu ai sani incearca un sutien cu push-upwinking picioare: (sa te epilezi de fiecare data cand este nevoie la fel si in zona subratului),apica o crema hidratanta parul:daca se ingrasa repede evita sal speli odata pe zi pentru ca il vei strica evita vopseaua foloseste odata pe saptamana o masca naturala pentru par (masca consta in : bate 2 oua bine si aplica ulei de ricin ssau masiline sau ambele amesteca bine umezesteti parul aplica masca infasoaro intr-un celofan si peste un prosop si stai asa timp de 30 de min)nu folosi placa sau ondulatorul dar daca faci asta foloseste un spray pentru protectia calduri corp:aplica periodic o crema cu multi vitamine f hidratanta (ai grija sa folosesti zilnic un deodorantbig grin) calcaie: incearca sa eviti bataturile si basicile mai ales vara pentru ca vor arata f urat cand porti sandalutzele tale preferate exfoleazati calcaiele des (amesteca un pumn de malai cu o crema si aplica pe picioarre si freaca putin) alt pont pentru picioare de invidit este aplica multa crema pepicioare si ia-ti o perchie de sosete groase si stai asa cu ekle toata noaptea unghiutzele : daca le vrei lungi in primul rand ai nevoie de rabdare si de ulei de masline stai cu gherutzelein ulei de masline vreo 10-20 de min alt pont (de la profa de muzica il stiubig grin) sa iei vitamina d si sa stai la soare iti va intari unghiutzele si mereu sa ai 2-3 straturi de lac iar cele de la picioare iti recomand ceva dragutza franch sau ce vrei u. machiaj: incearca ceva f natural ca doar nu vrei sa ararti ca si o papusa de "portelan" incearca un rimel sau rimelul poate fi inlocui de ulei de ricin care le face si mai frumoase(genele) un luciu sau balsam de buze si in loc de fond de ten mai bine folosesti o crema speciala daca ti neaparat cumparati un fond de ten scump daca ai buze crapate poti incerca sa le inmoi cu miere sau cu ulei de masline aaa si app sani tai vor parea mai mari daca aplici putina pudra pe decolteu sau daca ii masezi cu un cub de gheata (acesta contracata pielea) si pentru slabit incearca sa faci mult sport si sa ai o dieta echilibrata sper ca tiam fost de ajutor:*:*bafta multa:*:X

| OliviaLove a răspuns (pentru LikeABossBaby):

Super raspunsul tau chiar si pe mine ma ajuta :*:* puppy dog eyes

| Eu_Yashmin_1993 a răspuns (pentru LikeABossBaby):

Bun raspuns si pe mine m-a ajutat mult...

| Yng a răspuns:

Pai poti sa-ti indrepti parul. Asta maturizeaza in general fetele. Sa incerci sa te fardezi cu putin fard de ploape rimel si creion dermatograf. Intereseaza`te care sunt tenditele in moda si incearca sa iti inoiesti garderoba. pune`ti formele in evidentza dar nu foarte excentric. Fi mai finutza trebuie sa fi hotarata si sa ai personalitate puternica. Bafta multa!

| JohnnyBi a răspuns:

Traieste-ti ma copilaria. la 25 de ani o sa zici "as vrea sa fiu copil". la 13 ani vrei machiaj? ca ce chestie? la 20 sa arati ca la 30 si tot asa?

| Michy_1562 a răspuns:

Eu sunt de aceeasi varsta cu tine si abia ce folosesc din cand in cand rimelul si creionul de ochi, dar daca neaparat vr sa te "imbatranesti" treaba ta. Parul lasat liber cu carare pe o parte poti sa te dai cu gloss, rimel, creion de ochi si foarte putin fond de ten.Nu o lua foarte tare cu machiajul pentru ca acum nici nu sti bine sa te machiezi si poate te faci sa arati ca o "vrajitoare".

| stefanutza27 a răspuns:

Culorile care te fac sa pari mai matura (la haine) sunt negrul, albul, griul, albastrul inchis. Daca vrei sa pari mai romantica (la o intalnire cu iubitul de exemplu) poti opta pentru nuantele nude (nuantele de bej). Nu trebuie neaparat sa te machezi sau sa iti faci parul intr-un anumit fel. Maturitatea se vede in atitudine. Incearca sa fi diplomata, linistita, sa nu ai conflicte. Femeile mature (nu stiu daca ai observat) nu se machiaza strident, din contra se machiaza intr-un stil foarte elegant. Intotdeauna un machiaj se incepe cu fondul de ten. Aplica pe toata fata un strat subtire, iar apoi aplica mai mult in zonele in care ai cicatrici, semne, etc. Fardul care ni se ppotriveste difera de la ochi la ochi. Pentru ochii albastrii alege nuante de galben, albastru, auriu tonuri de Orange sau piersic. Daca ai ochii vrzi poti alege nuante de rosu, verde, toate nuantele de roz, aramiu si bordeaux. In caz ca ai ochii caprui alege nuante de caramel, maro, auriu, verede inchis, kaki. Daca ai ochii caprui deschis poti opta pentru machiaj si movul. Pentru buze foloseste ce iti vine mai bine: rujul sau luciul de buze, dar ai grija sa fie in tonuri calde: nude, roz deschis. Folosese mascara in functie de culoarea naturala a parului tau. Daca esti satena poti opta pentru mascara maro (si daca esti roscata natural, dar rar se intalnesc), iar daca esti bruneta opteaza pentru negru. Dar cum am mai spus si in prima faza conteaza mai mult atitudinea, deci nu uita: Eleganta, Stil, Rafinament.

Răspuns utilizator avertizat
| Manuelka a răspuns:

De machiat poti foarte simplu cu rimel... iar parul il desprinzi si il aranjezi in asa fel incat sa iti place si tiewinking

| Imstrong a răspuns:

Buna! Iti dau eu niste sfaturi.
Machiaza-te cu un fard de pleoape (albastru, roz sau ce iti place tie) Un rimel (De preferat Mascara) Si un creion de ochi sa-ti faci conturul, da-te si cu un luciu de buze, si cu fond de ten sau o crema hidratanta.Schimba-ti locul,fa-ti alta frizura, eu am parul in scari si crede-ma ca imi sta beton =))
Pune-ti niste bijuterii, nu stiu o bratarica, niste cercei, un lantisor de argint.http://www.beautyrevealed.ro/modele-manichiura-pas-cu-pas/ Uite un site in care sa-ti faci unghiile.http://www.beautyrevealed.ro/unghii-modele/ Alt site cu modele de unghii dar sa ti le lasi putin sa creasca apoi iti faci conturul cu forfecuta si pila si le colorezi ca in linkuri. Pentru dinti albi spala-te pe ei de 3 ori pe zi: Dimineata, La pranz, si seara.
Foloseste pentru par sampon head and shoulders cu tot cu balsam sau ce mai are el.Da-te cu un gel de dus frumos mirositor, iar la sfarsit cu un lapte de corp(Vezi la Avon sau la oriflame) pe pielea umeda si stai vreo 10 minute maxim asa si apoi clateste-te, vei avea pielea superba :* Penseaza-te si epileaza-te pe picioare. Poti purta niste platforme pentru frumusete :D la o rochita de vara :D Fa sport,sari coarda, fa gimnastica, alearga dimineata pe racoare vreo ora prin parc pentru un corp de invidiat. Si nu uita, un stil de viata sanatos este mereu secretul unui corp superb, deci mananca multe fructe si legume, bea multa apa. Nu exagera cu dulciurile odata sau de doua ori pe saptamana, sau deloc si mai bine :*
Daca ai cosuri da-te cu o crema de galbenele.Si spala-te pe fata si pe mani de 3 ori pe zi, sau daca ai cosuri multe te poti spala odata la 3 ore pe zi pe fata, da-te cu o crema Nivea.Fa-ti unghiile si la picioare, cu o culoare roz deschis, se poarta sa stii;) Si mergi drept si frumos. In fiecare zi da-te cu un parfumel finutz de la Avon :) Sper ca te-am putut ajuta.Bafta!

| alisuka_8196 a răspuns:

Pai acum depinde si ce varsta ai tu... poti sa iti faci parul mai mult cu placa sau ondulat sa te machezi cu o culoare asortata hainelor si sa iti faci un pic de contur cu creionul negru si sa iti dai cu rimel, dar ai grija cand iti dai cu fard de pleoape sa nu fie prea striden mai fara culoare dar sa se observe si imbracate cu haine spre ex pentru timpul asta cald: pantaloni scurti de bluzi taiati doar pe o parte dar nu asa mult si un tricou cu ceva care sa nu para de copil mic adica pisici si daste cum ar fi bascheti sau ceva machiaze, etc si in picioare tenesi sau bascheti si la bluzi poti atasa ceva bretele care sa le lasi picate cam atat sper ca te-am ajutat a si sa porti si mai multe bratari asortate happy

| alexandra_9363 a răspuns:

Buna maria desigur noi fetele avem o problema cand iesim din casa:))sau mrg inainte de a iesi. poti folosi placa sau ondulatorul iar daca nu vrei sa iti arzi parul de acum poti sa iti faci codite impletite dupa baie sau sa ti`l prinzi cam asa http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A sau sa ti`l prinzi intr-un coc lejer rebel mrg si la machiaj cat mai natural incearca un bej sau culori de genu culori calde ca sa nu te boiesti prea rau:*

| maria98_2902 explică:

Spre informarea voastra nu sunt din 98 straight face
am pus 98 pentru ca acest numar pentru mine inseamna ceva important pentru mine
caci atunci s-a nascut sora'mea de suflet (bff'u meu) si o iubesc mult smug
si oricum nu sunt cu mult mai mare de 12 ani (1 an 2) big grin

| ginutzacristiana a răspuns:

Ai putea intra pe bloggul meu http://ginutzacristiana.blogspot.com si de acolo vei cunoaste o groaza de fete care iti spun cum sa arati si cum sa te machiezi.