În modeling nu contează ce alegi tu, ei te aleg pe tine.
Pentru asta trebuie să ai câteva fotografii destul de bune cu tine pe CD-uri şi chiar unul sau două albume. Te prezinţi la agenţii şi aştepţi raspunsuri.
Fotografiile şi postura în care te prezinţi sunt foarte importante.
Un amănunt, modelingul de scenă cere şi o înălţime minimă de 1, 75 m, rare sunt cazurile cand se acceptă 1, 70 m.
Succes!
Daca vrei sa fii un model adevarat, eu stiu o agnetie in Bucuresti, care trimite foarte multe modele in strainatate.Allure Models se numeste.
http://www.alluremanagement.com/women_1.htm
Uite-te la modele! Sunt foarte frumoase! Apoi da click pe imaginea lor sa vezi si alte poze. Tin sa precizez ca pozeaza pentru designeri internationali foarte cunoscuti.
Succes!
Km greu...
pentru ca si eu am fost, trebuie multa munca, trebuie sa fi frumoasa, fotogenica sa stii sa mergi pe tocuri, sa fi ambitioasa. bafta oricum
Multumesc pentru raspunsuri, insa nu asta e ceea ce cautam . am 1, 78 m si stiu de poze si altele...insa vroiam sa stiu care din cei doi ar fi mai de incredere... stiu ca suna "maret", insa mi-as dori o cariera internatioanala, nu doar asa de fite. nu vreau sa fiu gen bianca dragusanu sau moni columbeanu, ci un model adevarat :d.
anonim_4396 întreabă: