| Me,myself & I a întrebat:

Vreau sa devin reprezentanta la infinity dar nu inteleg de ce trebuie facut contract de vanzare cumparare? pentru cei care aveti de-a face cu asta spuneti-mi si mie daca sa ma bag in afacerea asta sau nu? renteaza? si care e faza cu girantul?

Răspuns Câştigător
| MissCamelia a răspuns:

Se pare ca in functie de vechimea in firma, ti se acorda un credit, mai mic sau mai mare, si este necesar un girant, pentru ca firma sa se asigura ca esti bun platnic. Stiu lume care e reprezentant acolo, produsele sunt ok. Nu stiu in schimnb daca e loc pe piata pentru inca un MLM.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

4 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru ca firma iti vinde tie produsele si tu le distribui mai departe.Probabil plata se face la o luna dupa primirea produselor si firma trebuie sa se asigure ca va primi banii de la tine. Produsele sunt bune.

| lavynya1 a răspuns:

Nu stiu la infinity dar daca vrei poti deveni reprezentant pentru bijuterii.Intra pe lavynya_lu30 pentru mai multe detalii.Suntem noi pe piata asa ca nu vei fi in concurenta cu prea multi.

| samaniela a răspuns:

Buna,

Este o firma mare care aduce produse din toata lumea. Trebuie sa completezi unele documente pentru ca practic ei iti dau produse gaj pe care tu trebuie sa le platesti in termen de 30 zile, deci primesti niste produse care nu le vei achita imediat.Practic tu le cumperi de la ei si le vinzi mai departe. De gurant este nevoie pentru cazul in care tu nu iti achiti produsele, atunci datoria ta o va prelua persana giranta. Daca ai nevoie de detalii scrie-mi pe adresa smlaniela@yahoo.com

| lavinia_4694 a răspuns:

Daca tu nu platest trebuie sa plateasca girantu asta-i tot si eu sunt rep. si merita bafta