Buna, intra pe site-il avon si te pun ei in contact cu cel mai apropiat reprezentant.
Eu sunt reprezentanta Avon. Daca esti din Bucuresti, da-mi un mesaj pe privat cu id-ul tau. Aici poti vizualiza brosura virtuala --> http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/static/e-brochure/e-brochure.html. Trebuie sa tii minte pagina si cum se numeste produsul, sau codul scris sub denumirea produsului, format din 5 cifre. Te pot ajuta numai daca esti din Bucuresti! Bafta!
Da, am vazut ca ai scris dup-aia, dar nu am citit din prima. Mie imi pare rau ca nu te pot ajuta. Nu am mai vazut in ultimul an, dar inainte erau niste chiosculete Avon prin centrele mai mari de shopping. Ma rog, asta la mine, in Bucuresti. Apropo, frumos Brasovul! Revin cu placere de fiecare data. Si sa stii ca nu am fost numai in centru!
Din ce oras esti? eu sunt din cta asa ca fac comanda la oriflame da doar pentru pers din cta si dau la fiecare comanda facuta de clienta cate o mostra de ruj e politica mea de a atrage clienti pentru a fi mai ok cu comenzile
Pentru comenzi produse Oriflame, sau inscrieri in Oriflame ( comisoane din vanzari intre 23 si 40%), contact : elena_yy88@yahoo.com sau tel : 0766. 683. 081.
Leo2016 întreabă:
Alex10092003 întreabă: