| Laiyla a întrebat:

Vreau sa fac doua masti pentru par, acasa, dar nu stiu cum sa le combin. Am urmatoarele uleiuri: de cocos, masline, ricin, argan. Am si vitamina A, iar din cate am inteles si galbenusul de ou este bun pentru par. Conteaza modul in care le combin sau nu?

Răspuns Câştigător
| Purplegirl101 a răspuns:

Eu nu cred ca e bine sa faci doar doua măști din câte uleiuri ai! Daca amesteci doua uleiuri deja e prea mult. Eu zic sa te calmezi si sa pui prima data ulei de cocos topit (eu am unul solidificat) vreo câteva linguri apoi galbenusul de ou obligatoriu si DACA SI NUMAI DACA trebuie neapărat adauga si vitamina a ca nu cred ca strica decat in cantitati mari :-) numai nu amesteca toate uleiurile intre ele

1 răspuns:
| devilshelp a răspuns:

Masca pentru par degradat, cu aspect friabil si varfuri tocite: 5 linguri de ulei de argan, 1 flacon de vitamina A si 1 galbenus de ou. Le amesteci, o aplici pe par si stai cu ea vreo 20-30 de minute.
Masca pentru fire despicate: 2 galbenusuri de ou si 2 linguri de ulei de ricin. Le amesteci pana iese o pasta ca maioneza si o pui pe par timp de 20 de minute cel putin. Succes! happy