Buna, eu am 1. 55 inaltime si am apr 40 de kg si imi doresc enorm de mult sa mai pun si eu minim 5 kg pe mine. U ce inaltime ai? Daca ai pana in 1. 60 arati super.Nu trebuie sa slabesti :*
Care din urmatoarele variante ai prefera-o:" ce proasta esti" sau "ce grasa esti"?
Mai bine ai vrea sa fii desteapta. Nu de alta, dar s`ar putea sa iti foloseasca mai departe asa ceva.
E ca si cum ti-ai semna condamnarea la moarte.
vrei sa mori? sau vrei sa fi un om normal?
ai o gandire nesanatoasa, ar fi bine sa fi mai echilibrata, din toate punctele de vedere, nu numai din punct de vedere alimentar.
Nu iti doresc sa ajungi anorexica, si un trup anorexic este oribil, un trup cu adevarat frumos este unul sanatos, lucrat prin exercitii fizice si alimentatie corespunzatoare, mai bine te-ai axa pe un stil de viata sanatos.Bafta!
De ce iti pui viata in pericol? Nu merita frumusetea chiar atat de mult. Viata e mult, mult mai importanta decat aspectul fizic. Adevarul e ca si eu imi doresc sa fiu mai slaba, dar e ok asa cum sunt. Am 49kg si 1. 60, dar am putin de burtica. In fine.
Nu ai de ce sa slabesti prin anorexie. Mai bine apuca-te de sport si mananca sanatos. Dimineata ai putea manca niste cereala Fitness sau pufuleti simplii. La amiaz mancare obisnuita, dar include multe legume si bea un iaurt. Seara sau dupa masa manca niste fructe iar lichidele sa fie din plin pe toata durata zilei.
Vrei sa nu te mai placa niciun baiat vreodata? Crezi ca lor le-ar placea o fata facuta din oase su 2 bete infipte in ***? O fata anorexica nu are nimic atragator, nu are forme, nu are obsolut nimic.Am vazut dezbracate 2 fete anorexice si arata absolut dizgratios.Parerea mea e sa vorbesti cu mama ta si sa o rogi s ate duca la un pshiholog deoarece u chiar nu ai probleme cu greutatea, doar ai impresia ca ai.Multa bafta si sper sa-ti iasa din cap ideea aceasta.
Mda, eu te inteleg pentru ca si eu sunt preocupata de faptul in care arat... dar tu esti OBSEDATAAA! trezeste-te la realitatre fatooo! tu gandesti ce zici? stii ca e periculos, dar tot vrei sa slabesti :o?! poti sa mori din cauza asta.sincer,fara misto'uri, du-te la psiholog. problema ta este vreun neuron ratacit, nu kilogramele. ti-o zic sincer, si fara vreo intentie rea (sa te simti prost, sau de-astea). succes!
Fetelor chiar n'aveti ce face?
si eu ma simt grasa tot timpu si pot sa slabesc daca am ambitie
dar tu sa fi anorexica? la 46 de kg e prea prea bine puteai sa zici si inaltimea
deci stai potol nu vrei sa vomiti dupa fiecare masa si sa simti ca nici nu poti sa respiri
Stii mie mi'ar trebui sa fiu anorexica da nu prea reusesc sa vomit
ai 46 de kg nu e asa de grav.eu am 49 am 1, 58 de regula trebuie sa ai scazi 10 din inaltime si sa vezi greutatea normala adica 1, 58-10=48 kg da eu ma simt grasa iti dau idu meu si mai vb p mess, ok? dyana_frumusika_ta
Am fost anorexica, si crede-ma, e oribil.
Ai dureri ingrozitoare, de-abia poti merge. te doare stomacul si nu numai, in fine, cu alte cuvinte, e foarte rau.
Si.sa stii ca e o diferenta intre a fi slab si a fi anorexic.
Ca sa fii slaba, trebuie sa tii regim, sa faci sport si sa stai departe de mancarurile de tip fast food.
Anorexia CHIAR este periculoasa... o spun din proprie experienta
Ai grija
x
Copii astia au innebunit naibii de tot, pe vremea mea era dracu' altfel
Ia zi, cati ani ai? 13, 14? cati?
Ziceti ce vreti dar esti batuta in cao!
Te consideri grasa la 46 de kg?
Si preferi sa te imbolnavesti?
Fa sport daca vrei sa slabesti. Doamne ne ducem de rapaa
Mda, vad ca ai 13 ani, 1. 53 si 46 de kg (de la cealalta intrebare a ta). esti la o varsta la care crezi ca "tot ce zboara se mananca" si crezi ca e bine sa fii "anorexica", adica nu prea te duce capu` si esti disperata. e adevarat ca ai putea slabi putin, dar anorexia e o boala, dar desigur ca dand search pe google cu termenu asta gasesti numai oase si schelete ambulante. daca vrei sa fii slaba ( sau, dupa criteriile tale, anorexica, desi la 38kg NU vei fi anorexica) ar trebui sa te incadrezi in jur de 37-38 kg, asta ca sa nu fii nici la limita (43) nici peste, ci putin sub. ti-a venit menstruatia? multe fete mai plinute incep sa slabeasca dupa venirea menstruatiei(bine, nu te gandi ca brusc, un an gen , altele se ingrasa.esti prea mica pentru a te gandi la anorexie , asa ca mai bine, in loc de a cauta anorexice si modalitati de a deveni una, iesi din casa, fa miscare si lasa balariile pentru mai tarziu . succes!
Anonim, am precizat ca acele kg ar fi potrivite pentru ea ca sa fie slaba (sa arate bine), care in mintea ei echivaleaza cu anorexia , nu am zis ca la 38 kg va fi anorexica .
Esti slaba! Eu am aproape 12 ani si 50 kg si tu cu 46 te plangi?!? Chiar e periculos sa fi anorexica si chiar nu merita.
Te imbolnavesti mai cum sa fi anorexica? :-O
vei sa arati asa? http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0
46 de kg am si eu si mi se pare ca sunt cam slaba:))
depinde ce inaltime ai dar renunta la ideea cu anorexia. vrei sa mori?
Vret sa iti zic ceva?
Esti proasta rau creca n-ai ce face cu viata! daca mai erai si la un sport nu creca mai erai printre noi!
Mie imi convine cum sunt jucator de baschet am 1.99m si 70 de Kg poate cas
prea slab sau prea gras! doamne!
Mai bine du-te si drogheazate ia heroina sau ceva! sincer esti nebuna!
Scapa d ideea asta. Pun pariu ca unui baiat ii place mai mult sa puna mana pe piciorul tau, nu pe osul tau.Sau gresesc baieti?
Cand esti anorexica ai multe dezavantaje.Hainele stau ca pe gard.Ai imunitatea scazuta si te poti imbolnavi foarte repede. O sa te simti rau si multe altele.
Deci...renunta.
Fa ce fac si euu
1.Mananca putin poate chiar deloc
- renuntsa la dulciurii si punetii pe farfuriee mancarea care nu`ti place
astfel nu o vei manca
2. Daca ai crize adica nu te poti controla si incepi sa manancii prea mult deodata [se mai intampla ]
Incearca sa vomiti
- bagii 2 degete pe gat incet incet pana ti se trage in afara mancarea si poate nu vei vomitha tot insa macar scapi de o parte din calorii
:X
3. potii sa faci sport nu e si in cazul meu sincer
4. uitate in oglinda si fa comparatsia dintre corpul tau si corpul fetelor frumoase Suplee :X
iti dai seama ca esti oribila in comparatie cu ele
5. potii scrie un jurnal despre cum te simnti insa nu`ti recomand ca astfel na nu potii scrie absolut tot ce simnti si e si mai naspa daca te prind
6. Zile la parintii ceva in genu " mama nu mie foame
sau " nu stiu am mancat la scoala
orice numai sa nu mananki cu eii
cam asteaa
is regulile
Daca mai vrei sa mai vbim despre asta
[eu sunt pro ana si`mi plac unele fete anorexice pot slabi sueprfain :X]
add me.girl2all
scuze.
nu am spuus sa ma opriti.
am cerut doar niste sfaturi.
niste idei cum s-ar zice