| BoboKitty a întrebat:

Vreau sa fiu frumoasa natural ma ajutati? puppy dog eyes
Pai sa imi albesc dinti, ce sa imi fac la par, unghii, cum sa slabesc, cum sa ma machiez, ce produse sa folosesc?
Tot ce se poate, dau funda.
Multumesc anticipat! :*

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Parul - sa nu umbli cu el murdar, uns sau nearanjat. Sa il speli cat de des e nevoie, sa folosesti la fiecare spalare balsam de par pe lungime si varfuri, sa iti tunzi varfurile o data la 3 luni, sa-l piepteni zilnic si sa incerci sa eviti placa, ondulatorul, vopsele, oxidantii sau produsele de styling folosite in exces. du-te la stilist sa iti daca o coafura care sa te avantajeze si sa fie usor de intretinut.
Tenul - demachierea e sfanta. in fiecare seara sau dimineata, chiar daca nu te machiezi, cu o lotiune demachianta sau alt produs de curatare. Daca esti la liceu facultate poti folosi si o crema hidratanta usoara zilnic.O data pe saptamana poti folosi un exfoliant si o masca. Incearca sa nu iti pui des mana pe fata si sa iti dezinfectezi epriodic ustensilele de machia si telefonul mobil. Daca ai cosuri, bube, pete etc du-te la dermatolog. Daca ai puncte negre du-te la cosmetica sa ti le scoate. Du-te la o specilialista sa te penseze si sa iti dea o forma frumoasa sprancene. Epileaza-ti mustata daca e vizibila.
Pielea - foloseste dupa fiecare dus/baie o crema hidratanta. Incearca sa nu stai la soara fara protectie solara. O data pe saptamana poti folosi un scrub. Nu uita sa te epilezi (picioare, axila) daca porti ceva care dezveleste aceste zone.
Unghii - nu sta cu oja ciobita pe unghi. Pentru unghii sanatoase foloseste tratament de la farmec cu vitamina b5 si ulei de masline. Poti folosi in fiecare seara crema de maine. Poti sa iti porti unghiile naturale, pictate de tine sau de manichiurista ori facute cu gel. Important e sa aiba o forma frumoasa, sa nu fie lungi ca de vrajitoare ori roase si sa fie curate. Ingrijeste cuticulele cu ulei de masline sau produse special destinate din comert. Nu uita nici de pedichiura.
Dintii - spala-i de 2 ori pe zi. O data pe saptamana te poti spala cu bicarbonat de sodiu ca sa ii albesti sau poti apela la stomatolog sau la crest white strips. Ideal e sa folosesti zilnic si ata dentara si apa de gura.
Pentru o silueta frumoasa si o sanatate mai buna icnearca sa faci macar de 3 ori pe saptamana miscare (aerobic, inot, jogging, plimbari cu bicicleta, pilates, chiar nu are importanta) sa mananci sanatos si variat (fara prajeli, grasimi, fast food, sucuri, patiserie, dulciuri) sa nu sari peste micul dejun, sa bei suficienta apa (ajuta si pielea sa straluceasca) si sa te odihnesti suficient.
Banuiesc ca nu e nevoie sa spun ca in primul rand trebuie sa fii curata, sa faci dus oricand e nevoie, sa folosesti zilnic deodorant si un strop de parfum. Sa ai haine curate si calcate.
Machiajul se face in functie de momentul zilei in care il porti (ziua mai natural, seara mai dramatic), locul si evenimentul unde (natural la scoala, shopping etc si mai puternic la evenimente, zile de nastere, petrecere etc) si in functie de trasatuile fetei tale. Foloseste fond de ten mereu daca ai probleme cu tenul, daca nu doar la machiajele de seara. Daca ai cearcane, cate un cos sau defect mic aplica corector. La final fixeaza cu pudra matifianta. Foloseste rimel negru (ziua un strat, seara doua) blush discret pe pometi intr-o nuanta naturala de genul piersica. Da sprancenele cu creion special daca sunt rare. Pe buze aplica ziua un balsam incolor, ruj natural sau gloss, iar seara poti mizca pe un ruj intr-o culoare puternica : rosu, visiniu, oranj, La farduri te pleoape eu zic sa te bagi doar daca te stii cate de cat machia. Seara merge un machiaj smokey eyes pe negru, gri, verde ori mov si ziua farduri in culori neutru de genul crem, bej, maro.
Aspectul fizic nu trebuie sa devina o obsesie, pana la urma adevarata frumusete sta in sufletul nostru. Ce ti-am zis eu sunt chestii de baza, chestii de ingrijire, lucruri pe care orice fata ar trebui sa le faca in primul rand pentru ea si apoi pentru ceilalati, insa nu te vor transforma peste noapte in Kim Kardashian sau Antonia, Fetele alea au in spate o armata de stilist, make up artisti, photoshipisti etc.
Si tine minte less is more : adica nu pune o tona de parfum; daca iei decolteu nu lua si o fusta scurta; daca ai ruj rosu si fa si machiaj smokey. Citatul acesta te va ajuta sa nu cazi in extrema cealalta : de pitipoanca sau penibila.

6 răspunsuri:
| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Silviu_Respect_1991 a răspuns:

Pai daca te machezi si folosesti produse nu mai esti frumoasa natural, esti artificial.sa ai un ten frumos nu trebuie sa te dai cu nimic.

| MarriaAmeliaA a răspuns:

Cu dintii ar trebui sa te duci la un stomatolog :* parul ar trebui sa l piepteni si sa l dai cu solutii pentru sralucire. unghiile lasa-le lungi si ai grija sa fie intotdeauna curate, zic sa nu mai mananci paine si dulciuri si nu manca dupa ora 6, nu te machia, foloseste o data pe sapt masca naturala pentru fata ( gen : galbenus de ou, pasta de dinti, miere ) :* sper sa ti fi fost de ajutor. funda? big grindd

| beatriceeemusicc a răspuns:

Mereu o femeie este mai frumoasa nemachiata. Iar ca sa fii naturala, nu-ți trebuie make up sau alte produse, trebuie sa fii tu, cea de la mama-natura! și eu am avut o perioada de timp când am vrut sa slăbesc. și am făcut exerciți dimineața și seara și sa știi ca au dat roade :* La par fa-ți o coada de cal, îndreaptă-l ceva ce sa nu iese în evidenta prea rău, iar la unghiuțe ceva simplu și frumos, încearcă sa le pilești sa le dai o forma frumoasa și un strat de lac incolor nu strica :*