Solarul nu este sanatos pentru piele, mai bine foloseste o crema autobronzanta.
Iti recomand pe urmatoarea http://atshopping.ro/product.php?id_product=104
La cluj in salonul la care merg eu e 1 leu minutul si fac orizontal.mai mult de 1. 5 lei nu are cum sa fie nicaieri minutul la solar. daca o sa faci recomand orizontal si minim 6 min.nu te dai cu nimic pana cand iesi din solar apoi mergi acasa si de dai de 2 ori cu crema de corp hidratanta. dus sau baie dupa maxim 3 ore. efect grantat
Nu te sfatuiesc sa folosesti solarul
Dar am niste sfaturi pentru crema autobronzanta:
1. incepe cu un dus sau o baie
2. foloseste malaiul, zaharul sau sarea de bucatarie pentru exfolierea pielii
3. nu uita de hidratare - valabil pentru fata cat si pentru corp
4. aplica autobronzantul - incepe cu fata : in strat subtire, uniform, cu miscari circulare, fine
SUCCES
Fara solar, te rog...Nu te cunosc dar tin la sanatatea tuturor
Foloseste noile autobronzate de la avon, pana si pe mine m-au uimit, serios...Inca de la prima aplicare arati ca dupa o zi de plaja
Bafta, si renunta la solar
Eu te sfatuiesc sa nu mergi la solar...este foarte nesanatos pentru piele. cred ca mai importanta este sanatatea decat frumusetea (parerea mea)
Expunerea indelungata la razele solarului duce la cancer de piele.Eu te sfatuiesc sa nu te duci din cauza efectelor pe termen lung. Poti folosi crema autobronzanta dar trebuie sa o alegi poate cu o nuanta sau doua mai inchisa decat pielea ta pentru ca altfel este foarte inestetica.Ca sa pari mai bronzata aplic-o in fiecare zi. Sfatul meu este sa o utilizezi pe cea de la Seventeen pentru ca este foarte buna. Succes!
La solar stiu ca este destul de putin, in jur de 1. 5 lei
nu stiu exact, dar depinde de salon
Nici eu nu am o parere buna de solar. hmm cred autobronzantele sunt cele mai bune, vreau sa-mi iau si eu zilele astea unu:X
diana199610106 întreabă:
afrodita3333 întreabă: