Pentru a creste in inaltime ai putea practica un sport cum ar fi basket sau handball. Aceste sporturi chiar au efect, am o prietena care practica handball de un an si are 1, 60 la 12 ani
Daca nu; ti place ideea de mai sus, ai putea incerca sa poti tocuri, din ce in ce mai mari pe zi ce trece. IOti dau un stil mai rafinat, elegant si feminin. Insa trebuie sa ai si o varsta adecvata pentru tocuri, pentru a nu se vedea ciudat. adica... eu cred ca ar trebui sa porti tocuri din clasa a 7a, insa ocazional, ( tocuri mici, bineinteles la inceput ) iar din clasa a 8a deja sa fii obisnuita sa poti tocuri de 9-10 cm.
Eu stiam ca trebuie sa joci baschet sau sa inoti pentru asa ceva, daca nu vrei alta unica solutie ar fi sa porti tocuri sau sa te imbraci in haine cu linii verticale (asa am auzit)
Incearca niste pantofi cu platforme (nu de alea exagerate) si sa vezi cum ti se schimba intreaga tinuta.
Tocurile te pot face să pari inaltă ( evident )... dar dacă nu-ți place să le porți alege pantofii cu talpă înaltă ( care nu sunt inconfortabili ).
Prin sporturi: inot, baschet, volei.
Prin tocuri.
Prin strangerea bretonului (parului care vine peste fata) cu o agrafa sus.
Nu stiu ce varsta ai(pana pe la 18-20 ani inca te poti dezvolta in inaltime), dar decat sa incerci sa pari inalta, poti practica baschet, volei sau mult inot, acestea stimuleaza cresterea in inaltime.
Raspunsul la intrebarea ta este pantofi c toc. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Poti putra tocuri, pantofi cu talpa inalta sau haine cu dungi pe verticala.Eu nu stiu ce varsta ai.(Eu asa ma incercat si a mers tot de la cine am aflat).
Pai te poti inalta daca practici sporturi din astea, ca baschet, volei, etc si prin innot tepoti inalta. Sau pari mai inalta daca porti pantofi cu toc subtire si nu platforme, ele nu dau un efect de alungire piciorului
Ahh sa fim serios 1. 60 la 12 ani e o inaltime mica
eu am 13 ani si am 1. 72...
LCD întreabă: