Pai asa ieftin nu stiu ce sa zic...eu folosesc de la Syoss, e cam 16 lei si mi se pare bun, adica nu prea pot sa-mi dau seama.Am vazut si la AVON ca a aparut un astfel de spray, poti sa ti-l iei pe ala, dar cred ca e mai mult de 20 lei
Buna!
Sincer mie cel de la gerovital mi se pare ca, contine alcool, l-am avut si eu si nu mi-a placut deloc.
Insa eu iti recomand sa folosesti uleiul de par de la kallos, glossy restuctural crystal fluid, daca ai parul de lungime medie 1 pompita este destul, daca il ai mai lung ai nevoie de 2 sau 3.
Tot ce trebuie sa faci este sa pui in palma, freci putin apoi aplici uniform pe tot parul, lasi 2-3 minute sa intre in par si poti folosi placa/ondulator/feon etc. fara nici o grija.
Costa pana in 20 de lei cu siguranta ( e cam 15 sau 16 lei).
Si am incercat si ce au cei de la syoss dar mi se pare ca lasa parul cam uscat.
Si eu il folosesc pe cel de la Gerovital si de-a lungul anilor nu am gasit unul mai bun, le-am incercat pe cele de la Syoss, Londa, si inca vreo 2 de la niste firme mai micute, nu mi le mai amintesc. Le-am folosit pana le-am terminat si am constat ca cel mai bun pentru mine pe termen lung este cel de la Gerovital.
Folosesc si sampon si ser anti-caderea parului de la ei de vreo 5 luni si sunt cea mai multumita.
M3lania întreabă:
Georgian1992 întreabă: