Spală-te pe față și usucă-te. Aplică apoi uleiul pe ele. E adevărat că n-o să-ți intre în piele și poate fi ușor enervant. Dar daca nu ieși afară lasa-l câteva ore(2-3 jum.) timp de câteva zile, până ce sprâncenele sunt cum vrei tu să le ai.
Pai iti dai pur si simplu cu ulei de ricin pe sprancene..si iti dai pana cand observi ca ti.au crecut cam cat vrei tu
Ca sa nu risti sa creasca prea mult, eu zic sa te dai o data, de 2 ori cu un betigas de urechi
Buna! Foloseste-l si atunci cand vezi ca-ti cresc cum ai dorit tu inceteaza sa-l mai folosesti. Pune pe o discheta demachianta si tamponeaza in locul unde vrei sa-ti creasca mai mult par :*
Poti sa folosesti si un betisor pentru urechii ca sa aplici uleiul pe sprancene. Dureaza ceve timp pana o sa-ti creasca...Bafta:*
Poti sa folosesti o pensula de rimel pe care nu il mai folosesti si intinzi uleiul cu ea e mai bine asa timp de o saptamana:d
Buna! Eu am folosit uleiul de ricin timp de o luna, aplicandu-l pe sprancene cu ajutorul betisorului de bumbac, in fiecare seara. Sa stii ca a dat rezultate destul de bune, acum mi-am remodelat forma sprancenelor si sunt multumita de acest produs. Iti urez bafta!
LorenaBmw întreabă:
DaciaRomania întreabă: