Daca el ti-ar face tie cadou niste crema anticelulitica si niste ceara depilatoare te-ai supara?
Produsele de ingrijire nu sunt in general cadouri prea inspirate.
Te faci de ras pentru ca nu stii sa scrii in romana, si pentru ca pui astfel de intrebari, nu pentru ca vrei sa faci un amarat de cadou.
Da scrisul lasa de dorit.da nici eu nu sunt prea departe de tine asa ca nu comentez.
Crema anti-rid are o intensitate sunt pentru +25
+35
+45
Nu stiu daca exact asa sunt numerotate, dar e undeva pe acolo!
Uita-te la crema pe care vrei sa i-o dai cadou, daca este mai mult de +35 nu i-o oferi pentru ca este ft puternica pentru pielea lui.
Daca este corespunzatoare varstei lui, o poti ambala frumos FARA PRET, si o poti oferi cadou.
Crema anti-rid se foloseste in functie de zona in care este predestinata! exemplu scrie ca este pentru ochi, nu o poate folosi pe toata fata trebuie sa ii explici inainte.
Sper ca te-am ajutat dar daca totusi vrei sa il surprinzi cumpara-i si un aftershave o sa fie mai bucuros, ca stie cum se foloseste cel putin.
Buna!
Mai bine nu da un astfel de cadou, poate o sa se simta jignit. Daca el se simte bine in pielea lui e tot ce conteaza (Daca vroia sa rezolve probleme isi cumpara el)
Daca vrei sa ii dai ceva cadou incerca un ceas sau lucruri care sti ca ii plac.
Mult succes!
Te pup!
mtw123 întreabă:
iubire_3980 întreabă:
kalakkas întreabă: