Te gandesti la ceea ce inseamna ea pentru tine si cat de mult iti doresti sa fiti prietene de-acum in colo.si scrii, din suflet!
Măi, dacă ţi-aş spune eu ce să scrii în ea, nu ar mai fi din suflet.
Ar fi doar o felicitare normală, fără pic de sentimente în ea. Scrisă în grabă, şi dăruită doar pentru nu zice că nu ţii la ea.
Aş vrea să te ajut, însă nu îţi pot citi sentimentele. Nu ştiu cât de bună este acea prietenă a ta, nu ştiu cât de bine vă înţelegeţi. Nu ştiu nimic despre tine.
Însă, pentru a nu zice că ţi-am dat un răspuns nefolositor, uite:
http://felicitari.ele.ro/Intre-prieteni/Cea-mai-buna-prietena_--i4554.html
Cred ca ar trebui sa scrii ce inseamna ea pentru tine si cat de recunoscatoare ii esti pentru ca a fost alaturi de tine mereu si te-a sustinut. poti sa ii multumesti pentru sfaturile pe care ti le-a dat si pentu greselile pe care te-a ajutat sa le indrepti si poti sa ii promiti ca vei fii mereu alaturi de ea pentru orice are nevoie.totodata poti sa ii amintesti cateva situatii amuzante prin care ati trecut impreuna; asta o va face sa rada. funda?:-)
Depinde la cine te referi... daca e iubitul/iubita/amicul/amica/parintii/bunicii, trebuie sa le scrii ceva din suflet. ceva mai sentimental. Ceva mai dulce..Si putin romantism..sa te gandesti la ceea ce inseaman pentru tine.
DaciaRomania întreabă: