| andrutski a întrebat:

Vreau sa ii dau parului meu o nuanta de roscat, fara a-l vopsi. Niste metode naturiste stiti? Merci :*

7 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Cauta la plafar vopsea henne, este 100% naturala si actioneaza ca un tratament.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| Brigitta a răspuns:

Poti sa ti-l faci cu vopsea fara amoniac big grin Gen L`oreal Casting Creme Gloss. Nu iti afecteaza parul.

| JustMeFlory a răspuns:

Sincer cele naturiste nu stiu in ce masura te pot ajuta.In schimb iti poti lua o vopsea semipermanenta(mai mult nuanteaza parul)si te tine cateva spalari, intre 6-8 spalari, si nici nu agreseaza parul in vreun felhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca te rog cu ceapa rosie pe care o vei fierbe bine(foile alea uscate de la exterior sunt mai importante chiar decat ceapa din interior)si adauga si musetel.Nu te zgarci, e bine sa pui o cantitate mare de plante si clateste-te bine de tot cu apa astfel obtinuta, nu doar 1-2 minute, stai cu "zeama" asta mai mult. Poate nu miroase tocmai bine, dar te asigur ca dupa cateva spalari vei avea o discreta si frumoasa nuanta rosiatica-aramie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca niste nuantator, iti va oferi exact acelasi efect ca vopseaua, numai ca dupa 2-3 spalari se duce si revii la exact aceeasi culoare pe care o aveai inainte de a te nuanta happy. nu stiu exact ce firma sa iti recomand, dar oricum este ieftin (5 lei un pliculet, iar pentru un par de lungime medie iti ajung 2 pliculete).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat sa mentionez: din moment ce vrei produse naturiste, imi imaginez ca ai in vedere pastrarea parului cat mai sanatos. stai linistita, nuantatorul nu afecteaza cu nimic firul de par, ba chiar ii da un aspect sanatos si puternic happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ceapa sau musetel.