Imi pare rau abia acum am vazut intrebarea. Inca nu mi-a venit coletul, dar sper ca maine, maxim poimaine sa imi vina rochita. Cum imi vine coletul de anunt si iti spun daca imi vine
Daca mie o sa imi fie bun marimea 38 ( care port s de obicei) inseamna ca tu vei avea nevoie de o rochie cu o marimea mai mare.
Taxa de transport este 12 lei. Mie imi aduce coletele acasa, mi-am mai comandat de pe site.
pup
Ajunge in 5 zile lucratoare, uneori mai repede. Scuze am uitat sa precizez in raspunsul anterior.
Mi-a venit rochita, este superba. 38-ul imi vine dar parca imi este putin larguta, iar daca nu pun bretelele cam cade si vreau sa dau retur sa iau o marime mai mica. dar nu stiu cum sa procedez
Nu o mai schimb rochia. ca daca imi pun un sutien pe mine e perfecta. nu e larga asa e modelu ca sus la bust imi vine strimta. chiar si fara sutien iar mai jos unde e materialu negru e mai larguta. daca as avea soldurile mai mari ar fi fixa pe coapse. daca dau retur si iau o marime mai mik nu o sa imi mai vina sus ca nu e chiar elastica. eu zic sa iti iei 38 sau o marime mai mare decat 38. 40
Nic0l... da, pentru ca model in genul ala are o persoana pe care o admir foarte mult, ii sta f bine si cred ca si mie imi sta, pentru ca semanam un pic, asa mi-a zis lumea, nu eu .
diana întreabă:
Georgian1992 întreabă: