| AngelaLily a întrebat:

Vreau sa ii multumesc lui GossipGirl pentru idee.Nici nu stiti de cat timp caut o rochie modelul asta, cu floricele si neagra. Vreau sa va intreb, voi ce credeti, ce marime sa imi iau, avand in vedere ca am 1.73 si 45 kg, stiu ca sunt slaba.Am facut de multe ori prostia sa imi iau marimea S si nu mi-a venit, mi-a fost mica de fiecare data.Marimea mea este M.Credeti ca 38 imi vine? Of, nu vreau sa fie nici stramta dar nici larga si nici scurta :( Ce sa fac?
https://www.miniprix.ro/produs/11199/rochie-dama/
Gossip, imi poti spune si mie cum ti-a venit marimea 38?

7 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Imi pare rau abia acum am vazut intrebarea. Inca nu mi-a venit coletul, dar sper ca maine, maxim poimaine sa imi vina rochita. Cum imi vine coletul de anunt si iti spun daca imi vine big grin
Daca mie o sa imi fie bun marimea 38 ( care port s de obicei) inseamna ca tu vei avea nevoie de o rochie cu o marimea mai mare.
Taxa de transport este 12 lei. Mie imi aduce coletele acasa, mi-am mai comandat de pe site.

pup

| Crs a răspuns:

Ajunge in 5 zile lucratoare, uneori mai repede. Scuze am uitat sa precizez in raspunsul anterior.

| Crs a răspuns:

Mi-a venit rochita, este superba. 38-ul imi vine dar parca imi este putin larguta, iar daca nu pun bretelele cam cade si vreau sa dau retur sa iau o marime mai mica. dar nu stiu cum sa procedez sad

| Crs a răspuns:

Nu o mai schimb rochia. ca daca imi pun un sutien pe mine e perfecta. nu e larga asa e modelu ca sus la bust imi vine strimta. chiar si fara sutien iar mai jos unde e materialu negru e mai larguta. daca as avea soldurile mai mari ar fi fixa pe coapse. daca dau retur si iau o marime mai mik nu o sa imi mai vina sus ca nu e chiar elastica. eu zic sa iti iei 38 sau o marime mai mare decat 38. 40

| AngelaLily explică:

Si cat este taxa de transport Gossip? In cat timp ajunge?

| AngelaLily explică:

Nic0l... da, pentru ca model in genul ala are o persoana pe care o admir foarte mult, ii sta f bine si cred ca si mie imi sta, pentru ca semanam un pic, asa mi-a zis lumea, nu eu happy.

| Nic0L a răspuns:

sad... ti se pare asa simpatica rokia? sunt altele si mai fainutesad