| Foarfeca a întrebat:

Vreau sa imi conving parintii sa imi cumpere UGG-uri.

Vreau parerea unei fete care are originale, de la famous brands. Cat costa.cum se comporta? SUnt rezistente?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| dedfgv a răspuns:

1.sunt din piele intoarsa si apa patrunde imedita in ele(desi am auzit ca e o solutie speciala ptr.ca sa nu mai intre apa in ele)
2. mie una imi este foarte cald in ele(acum depinde si de tine)
3. talpa nu e cine stice ce rezistenta(daca o sa faci multa miscare cu ele in picioare o sa ti se rupa)

sincer nu prea isi merita bani

4 răspunsuri:
| Denisa a răspuns:

Mie imi plac. Intradevar intra apa in ele dar pe perioada de ninsoare nu intra apa in ele. Sunt foarte calduroase si daca sunt originale tin chiar foarte mult.

| SuperGirl8 a răspuns:

Sunt folositoare dar doar daca le porti pe o vreme insorita si daca nu esti o fata gen baietos, sau care rupe repede papucii.pentru ca se rup destul de repede, ca orice alte perechioh go on In rest.sunt OK.

| LaLalaaa a răspuns:

Si eu vrcrying

| Annonimm a răspuns:

Pfff...Sunt destul de rezistente dar sunt naspa ca nu sunt impermeabile! Am avut originale si nu le-am purtat mai mult de o zi si eram fleasca in ele.Mam jurat ca nu mai port ugg`uri.laughing Nu ti le recomand. Dar fiecare cu parerea lui. Poate cineva le prefera.Eu una prefer bocancii pentru ca sunt mai rezistenti si mai folositori decat ugg-urile. Parerea mea.Bafta happy

Întrebări similare