| Lotte a întrebat:

Vreau sa imi creasca parul mai repede... Ce masti/chestii pentru par imi pot face acasa ( nu vreau sa cumpar ceva facut de nu-stiu-ce gama de produse)? Am inteles ca si uleiul de ricin ar fi bun, cel de masline e ok? Si altceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O combinaţie de ulei de măsline cu cel de ricin este foarte eficient în creşterea firului de păr prin stimulare şi fortifiere dar şi hidratare. Cantitatea să fie egală: jumătate ulei de măsline şi jumătate ulei de ricin.
Aplici pe pielea capului cu o oră înainte de spălare şi te speli cu un şampon cu vitamine (B5).
O zi bună.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| Swabia a răspuns:

Uleiul de masline nu ajuta la regenerarea firului?! Nu stiam ca si la crestere e bun!big grin

| eu_3271 a răspuns:

Uleiul de ricin si am auzit si de nu stiu ce tratament cu gaz. Uleiul de masline se da pe varfuri si e bun pentru regenerare, din cate stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lotte, crede-ma, si eu imi un aceeasi intrebare pentur ca vreau sa-mi creasca repede ca arat ridicol.Am fost la coafor si frizerita a inteles altceva din ce vroiam eu.Inca caut tratamente, si cel mai indicat e uleiul de ricin.Nu iti pune extensii pentru ca e o pierdere de bani si faci mai mult rau decat bine parului tau. Uleiul de ricin se gaseste in famacii. Cere si acolo sfaturi. pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa e foarte bun uleiul acela vreau sa zic ca eu mam dat.si mi-a crescut foarte repede si foarte des.foarte fin.este altfel.foarte bun este. til recomand.serios.chiar e foarte bun.si merita.tot.folosestel.te pup:*