Esterecomandar uleiul de ricin de catre medici chiar si pe prospectul din farmacie scrie dar oricum te speli dupa tratament cum sa se ingrase. te limpezezti si te dai cu balsam dupa spalat.
Da, e adevarat ca ti se ingrasa parul de la el, doar e ULEI! Pai da-te inainte cu vreo 15-20 de min de baie si pe urma te speli si s-a rezolvat.
Poti sa foloesti uleiul de richin, dar nu prea mult. 1-2 pe luna. Du-te la farmacie si i-ati un tratament special pentru cresterea parului, sau la plafar. Nu e scump si e si foarte bun. Si eu am avut problema asta, dar acum ma tunde numai maicamea (fiind coafeza) si are mana foarte buna si imi creste imediat parul, si nu folosesc nici un tratament. Iar uleiul de richin, eu te sfatuiesc sa-l foloesti o singura data sa vezi cum iti face parul (depinde ce fel de par ai) si daca ti-l face frumos, continuia sa-l folosesti! Si te sfatuiesc sa ti-l ti o perioada prins in coada, iti creste foarte repede.
Din cate m-am documentat eu.am aflat ca toate chestiile astea de accelerare. crestere rapida. par, unghii, gene. aduc consecinte! peste 2 ani s-ar putea sa-ti cada si sa nu-ti mai creasca daca ai probleme cu parul.ca-ti cade e una. mergi la medic. dar sa-ti creasca mai repede. nu stiu ce sa zic. nu e prea bine . asta din tot ce am citit si am auzit. tu stii ce vrei sa faci. pana la urma. parul are ritmul lui de crestere. tu decizi daca vrei sa-l mai ai sau nu
NVSCS555 întreabă:
chocolatedream întreabă:
stefanyparis întreabă:
YumiSukinanda întreabă: