De fapt la mama ta e problema.Moda se schimba si de obicei parintii nostri nu prea sunt de acord cu noile tendinte.Colantii astia se poarta asa ca, poarta-i.Incearca ca partea de sus sa ramana simpla noante de negru, alb, si lasa colantii sa fie vedeta tinutei. Daca o sa te impopotonezi prea mult nu o sa mai fie nimic de capul colantilor, fie ei si la moda.
Eu zic ca-s super faini si iarasi zic ca daca iti plac sa nu-ti pese de parerea celorlalti ...de exemplu eu am niste colanti cu dungi alb-negru ( zebra ) si chiar daca lumea se uita ciudat la mine eu i-am purtat pentru ca imi plac si pentru ca se poarta deci... Keep your chin! :*
Am observat ca se poarta colantii cu diferite modele anul asta deci ar fi bine sa ti iei ca oricum mamelor nu le plac mai nimic din generatia noastra si nici nu le va placea ceva sa fim sinceri si eu vreau sa-mi iau unii cu imprimeu gen leopard ^_^
Atata timp cat tie iti plac nu vad care e problema.Am o colega cu niste colanti cum vrei tu si mi se par draguti, dar cam greu de asortat. Oricum, Bafta
Da si mama comenteaza mereu la imbracamintea mea zice ca sunt nebuna, dar pana la urma o viata ai si trebuie sa faci ce vrei, doar tu ii porti nu ea, nu inteleg ce se ambaleaza atat, oricum eu ii tin morala mamei ca sa ma lase in pace si nu mai zice nimic
Mie sincer mi se par oribili! Si chiar daca nu imi pasa totusi asi zice sa iti asculti mama ca stie mai bine ce zice
Daca tie iti plac, cumparati, si mie imi plac dar mie nu imi spune mama mea cum sa ma imbrac, daca imi place cumpar.
IoanaMtfkr întreabă:
DaciaRomania întreabă: