| ciprian112 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar o pereche de lentile de contact colorate! Am gasit la cineva vinde cu 50 lei +30 lei solutie si suport, credeti ca e o afacere buna? Pentru cei care ati mai cumparat/avut/folosit/, imi puteti spune niste pareri despre ele?

5 răspunsuri:
| zapacel a răspuns:

Eu am avut. dar am avut mult mai scumpe adica 250de lei lentile night&day. acestea ieftine nu poate nimeni garanta pentru ele!

| BeatrICEBEA a răspuns:

Nu`mi place ideea asta.Mai bine mergi intr-o optica si le cumperi chiar daca sunt mai scumpe :-s.
Si poate ca persoana care ti le ofera cu pretul acesta le-a folosit deja.Si stim cu totii foarte bine ca lentilele se poarta numai in jur de 3 luni. Dupa care iti cumperi altele sau nu`ti mai iei.
De ex. la optica la care lucreaza mama [nu dau nume] lentilele de contact colorate sunt 130 lei noi [adica 1. 300. 000 vechi] si solutia care costa 20 lei noi.
Mai scump, dar mai sigur.
Acum, este alegerea ta.La urma urmei faci cum vrei!big grin
Bafta! si sper ca ti-am fost de folos!big grin

| mon@29 a răspuns:

De la lentilele de contact poti sa orbesti...eu te sfatuiesc sa nu iti cmperi nimic si lasa culoarea ochilor tai naturala asa cum tei nascut

| LiaLiuta a răspuns:

Buna. Nu este o afacere buna daca lentilele nu sunt de calitate, la acest pret este cam dubios. Lentilele de o calitate mai proasta zgarie globul ocular. Cat priveste solutia, te tine cam o luza de zile sau mai putin, ceea ce nu este prea avantajos. Dar ideea de lentile de contact imi place si mie. P. S. Fiecare are o anumita sensibilitate la lentile de contact, exista posibilitatea ca ochiul sa se irite. Succeswinking Alte detalii gasesti si pe forumurile de pe net daca raspunsurile care urmeaza nu sunt suficiente.

| Derye a răspuns:

Iti iei doar daca ai peste 18 ani; pana la 18 ani ochiul este in crestere...si nu se poate adapta lentila.