Eu am avut. dar am avut mult mai scumpe adica 250de lei lentile night&day. acestea ieftine nu poate nimeni garanta pentru ele!
Nu`mi place ideea asta.Mai bine mergi intr-o optica si le cumperi chiar daca sunt mai scumpe :-s.
Si poate ca persoana care ti le ofera cu pretul acesta le-a folosit deja.Si stim cu totii foarte bine ca lentilele se poarta numai in jur de 3 luni. Dupa care iti cumperi altele sau nu`ti mai iei.
De ex. la optica la care lucreaza mama [nu dau nume] lentilele de contact colorate sunt 130 lei noi [adica 1. 300. 000 vechi] si solutia care costa 20 lei noi.
Mai scump, dar mai sigur.
Acum, este alegerea ta.La urma urmei faci cum vrei!
Bafta! si sper ca ti-am fost de folos!
De la lentilele de contact poti sa orbesti...eu te sfatuiesc sa nu iti cmperi nimic si lasa culoarea ochilor tai naturala asa cum tei nascut
Buna. Nu este o afacere buna daca lentilele nu sunt de calitate, la acest pret este cam dubios. Lentilele de o calitate mai proasta zgarie globul ocular. Cat priveste solutia, te tine cam o luza de zile sau mai putin, ceea ce nu este prea avantajos. Dar ideea de lentile de contact imi place si mie. P. S. Fiecare are o anumita sensibilitate la lentile de contact, exista posibilitatea ca ochiul sa se irite. Succes Alte detalii gasesti si pe forumurile de pe net daca raspunsurile care urmeaza nu sunt suficiente.
Iti iei doar daca ai peste 18 ani; pana la 18 ani ochiul este in crestere...si nu se poate adapta lentila.