| paulina12 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar o pereche de pantofi iar mama nu vrea sa imi dea bani cine imi dai si mie o iedee sa o conving? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| ynna93 a răspuns:

Daca ti-a spus ca nu are bani nu ar trebui sa incerci sa o convingi.dar daca nu ti-a dat motivu` asta spune`i ca ti`i doresti foarte mult, sau ca nu mai ai modelu` respectiv.

5 răspunsuri:
| sephora_8431 a răspuns:

Nu cred ca nu vrea sa-ti dea bani din incapatanare laughing)
Ori vrei cine stie ce proba de papuci cu platforme, kitsch-uri, etc, ori mama ta are alte prioritati iar banii pentru papucii tai sunt deja rezervati pentru altceva, spre ex: pentru mancare happy. Pe criza imbracam/incaltam ce avem laughing Asa ca scoate-i din cutie pe cei vechi, da-i cu crema si voila!

| selfie a răspuns:

Strange-ti cativa bani si spune-i ca s-au ieftinit, sa iti dea mai putini bani + banii tai = pantofi laughing)

| xAlexis a răspuns:

Daca ma iubesti ma lasi sa ii iau.laughing

| DomnulSarma a răspuns:

Salut paulina12! Trebuie sa o implori si sa ii spui ca ea este cea mai buna mama de pe pamant apoi dai un pupic si apoi poate te lasa happy

| AsinedxD a răspuns:

laughing Tipica problemahappy Spune-i ca te-i saturat sa depinzi de ea explica-i cai doresti f. mult si ca-i vei purta si nu-i vei lasa intr-o cutie intr-un dulap!