Poi uita-te si pe reviste de prezentare a produselor de la Avon.etc.Uita-te si prin magazine, apoi fa o recapitulare unde ai vazut mai ieftine? De acolo iei.Si uite un pont:In revistele de prezentare de produse sunt tot felul de oferte, de scaderi de preturi si ofera si codouri.
Buna,iti recomand sa cumperi din magazine ce ai nevoie pentru ca asa vei afla nuanta reala a unui gloss/ruj/oja fond de ten, poti testa acel produs, sa vezi daca iti place textura lui.iti recomand un site cu produse ieftine(oja e doar 6 lei, spre deosebire de avon unde e 12-14 lei, si e foarte buna calitativ)http://www.flormarcosmetics.ro/produse-cosmetice
si gasesti produse la standuri in mall-uri, hypermarketuri etc:)
Sa cumperi tot de pe piata ca sa le vezi in realitate noantele(la oja si la fond de ten si la luciu)
rimelul poti sa-l iei de la avon.ca e destul de bun
si daca vrei sa-ti cumperi atatea deodata banuiesc ca acum incepi sa te machiezi iti recomand pentru ineput un rimel maro daca ai parul imi eschis la culoare
La avon mai e un fons de ten bun care ti-l recomand se numeste Avon Calmin Effect parca( mie mi s-a sters de pe tub)
e intr-o sticluta cu pompita si capac usor de manevrat si tine ff mult timp(cam 2 ani) dar e destul de scump intr-adevar (25-30 lei) dar nu se vede asa de tare cum sunt altele pe piata.
De la Lady nu stiu cum sunt ca nu cumpar!
Eu as zice sa-ti iei mai bine d la avon/lady's/oriflame pentru ca eu numa de acolo-mi iau si nu am avut prb acum e decizia ta fundita:X:X?
Eu iti recomand sa comanzi de Avon.Sunt relativ ieftine dar bune.Eu nu am avut probleme pana acum cu produsele lor.
Cu cele de pe piata risti.iar de lady`s nu stiu ce sa zic.
Eu votez pentru Avon.
DaciaRomania întreabă: