| Luiza_2688 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un fond de ten-pentru prima data in viata mea.Am 16 ani. Ce fond de ten ma sfatuiti sa imi cumpar? Cele de la Avon sunt bune?

11 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

De la avon e bun calming effects

| Nicoleta a răspuns:

De la Avon e bun fondul de ten calmant
daca ai tenul gras, nu iti cumpara Affinitone - Maybelline

| noktambul a răspuns:

Mai, fato! Ai 16 ani. Ai obrazul ca floarea de cires. De ce vrei sa-l ascunzi sub fondul ala de ten?!

| alinoovsky a răspuns:

Salut! Pai eu una iti recomand sa nu-ti cumperi fond de ten.Sunt cea mai mare prostie, dar daca vrei neaparat poti sa-i cumperi de la maybelline new york sau L'oreal Paris, sunt mai "bune". Sper ca te-am ajutat!

| Andreea_5313 a răspuns:

Eu folosesc Calming Effects de la Avon si sunt foarte multumita, trebuie dor sa-ti alegi nuanta potrivita!
Succes!

| yo4ever a răspuns:

Da sunt ffff bune cele de la avon dar si cele de la max factor (natural 70)... daca ai probleme cu cosurile ti le usuca si vindeca.si nu ti se dilata pori happy

| Catecrs a răspuns:

Da sunt bune fff bune dar te sfatuiesc s nu iei strdent sa iei ceva asemanator cu pielea tha fundha pls am nevoie pls pls

| 32nelenya a răspuns:

Aplicarea fondului de ten-se alege in functie de tipul de ten, iar culoare trebuie sa fie cu doua tonuri mai inchisa decat pielea, altfel poate da impresia de masca.
Daca toti acesti pasi sunt urmati cu strictete poti avea un ten superb si un machiaj extraordinar, insa nu intotdeauna avem timp sa facem toti pasii machiajului, asa ca aplicarea unei creme in functie de tipul de ten inainte sa te dai cu fond de ten este cel mai important lucru. sper ca ti-am fost de ajutor!

| danyalexa a răspuns:

De la Avon nu sunt bunehappy
de la oriflame sunt mai bunestraight face

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Depinde si de culoarea naturala a tenului tau. daca ai un ten mai inchis sau masliniu iti trebuie un fond de ten mai inchis, si tot asa. eu am incercat unul de la Avon si nu e rau, ai putea sa-ti cumperi si tu doar asa ca sa testezi, ca apoi sa stii pe viitor care ti se potriveste.winking

| anelis_2088 a răspuns:

Draga fata, eu iti recomand cele de la lancome, deoarece sunt de buna calitate!