| Riri a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un slim and lift...sau slim and lift air(stiti voi, corsetul de pe teleshopping). Merita sa il cumpar? va rog sa imi dati un raspuns cat mai repede.

Răspuns Câştigător
| Aly28 a răspuns:

Buna,eu nu am avut acel corset,dar am folosit ceva asemanator,numai ca erau ca niste chilotei cu talie f inalta pana la bust.Un mare inconvenint,e ca atunci cand trebuie sa te duci la toaleta,se da foarte greu jos,mai ales modelul pe care il vrei tu, e foarte fix, si te chinui mult.Insa,sa stii ca iti apltatizeaza abdomenul, si te fac foarte supla.Eu am purtat o astfel de lenjerie pana in mai-iunie, dupa imi era prea cald cu ea.Acum am renuntat definitiv,si am mai slabit putinbig grinDaca ti-l iei pentru ocazii e foarte bun,dar purtat zi de zi e cam incomod,si creeaza dependenta, crede-ma, dar efectul zic eu ca e garantat.te arata intr-adevar mai supla in zona abdomenului
byehappy

2 răspunsuri:
| totElodia a răspuns:

Daca esti o persoana obeza, da. Dar daca te consideri doar putin grasa, nu. Ala este special pentru colaceii exagerati din jurul abdomenului, si grasimea proeminenta din jurul coapselor. Deci, ceea ce faci trebuie sa te satisfaca din toate privintele.

| Riri explică:

Am 55 de kg la 1, 67 dar am un pic de colacei...si imi trebuie corsetul pentru cateva ocazii. sper sa meritehappy