Mie imi plac piercingurile - deci sunt de acoord. nu vad nimic rau iti a face o simpla gaura care daca stii s-o intretii si s-o cureti mereu nu se va infecta si daca te vei satura de ea scoti pur si simplu cercelu si se astupa
Nu vd chiar nimic rau in asta.Si eu am un piercing in buric, am avut o singura problema: mi-am dat gaura iar dupa aproximativ o luna a inceput sa se subtieze pana cand s-a facut cat o coaja sis a rupt, tin sa mentionez ca mi-am facut-o la maternitate, la niste fete fara experienta. Dupa vreo 3 saptamana. M-am dus la salon, am dat 50 lei si mi-a dat din nou gaura si a facut in asa fel incat sa astupe semnele de la cea precedenta. In present nu mai am semn de la gaura veche, nu am nici o problema. Nu m-a durut foarte rau cand mi-a facut-o, toata chestia e sa nu te uiti la ac sis a te gandesti la ceva frumos. Nu o sa te doara, ai incredere, la doua gauri care mi le-am facut pot sa iti garantez asta.
E ceva frumos care exprima feminitate, e sexy, in nici un caz pentru fteele fitoase ci pentru cele curajoase. Nu lua in seama replicile care ti-leau dat aceste personae, nu mai suntem in perioada comunista )
Si tine minte, piercingurile (nu in exces), machiajul si alte lucruri legate de frumusete, nu te strica daca stii sa le folosesti in favoarea ta. O femeie frumoasa se mentine frumoasa toata viata
Te pup si mult noroc iti tin pumnii :*
Nu stiu ce sa zic, eu cred ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa faci ceva important...in plus ai doar 15 ani esti mica si s-ar putea ca mai tarziu sa regreti
Sigur ca nu este bine esti la o varsta foarte frageda si ai mult timp in fata pentru a-ti bate joc de persoana ta caci asta incerci sa faci! ai mare grija ce iti doresti sa nu iti para rau mai tarziu!
Nu asta nu cred cai bine n-am fost niciodata de acord cu pircinguri e urat deci nu-i bine nu stiu acum ce zici dar iti zic iate dupa sfatul meu