| Aleeexutza a întrebat:

Vreau sa imi dispara cousriiiiiiiiiiiile I don't want to see. Nu le mai suport!. Ce sa fac? straight face

Răspuns Câştigător
| Oanny a răspuns:

In primul rand nu le mai stoarce.Dar chiar daca nu le mai storci e posibil sa iti apara inainte de a-ti veni ciclul(cum patesc eu). Demachiaza-te in fiecare zi si cat mai putina mancare nesanatoasa.Eu folosesc o crema de la farmacie Baneocin.Nu e foarte scumpa si da rezultate destul de bune daca mai intai dezinfectezi locul cu respectivele cosuri.Eu le dezinfectez cu apa oxigenata sau cu tinctura de propolis.Rezultate? In momentul de fata am un ten foarte frumos cu foarte putine cosuri.Bafta! Daca te intereseaza imi poti cauta numele Oana Meșu pe facebook.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă dermatologul, analize de sânge și tratament prescris.
Coșurile nu dispar, ci se tratează.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu iti recomand sa iti iei ivatherm akne syt, e fenomental, seara iti dai pe cos si dimineat nu mai e sau mai e foarte putin si il poti gasi la farmacie.

| AddXf a răspuns:

Dupa raspunsurile tale, stiam ca esti urata :* :* :*

| Aleeexutza explică (pentru AddXf):

Se vede ce cretini avem pe aicii :*:* prostia e la tine papusaaa

| AddXf a răspuns (pentru Aleeexutza):

Nu vreau sa ma cobor la nivelul unora care au niste defectiuni tehnice la nuca aia pe post de creier ( si daca nu ti-ai dat seama, ma refer la tine :* :* ), asa ca jet de aici. :*:*:*:*

| Aleeexutza explică (pentru AddXf):

Vaiii dar ce pitipoance avem noi pe aici laughing n-au si ele ce face mai bun decat sa "faca pe desteptele" vaiiiiiiiii :X mai spart crede-ma! La cat esti de proasta cred ca ai 12 - 13 aniisori laughing sa traiesti fetitaaa :*:* si gura mai micaaa >big grin

| AddXf a răspuns (pentru Aleeexutza):

Daca eu sunt pitipoancaaalaughing tu esti cur*a :* mai bine tine-ti gura:*:*dupa nume, limbaj si toate celelalte, tu = un creier de 10 ani laughing poti sa ai si 18 sau 19 ca la fel de proasta ai ramas de cand erai mica... happy P.S. Am si eu o curiozitate : de cate ori ai ramas repetenta?!