| ioana147 a întrebat:

Vreau sa imi editez o poza. Am vazut pe hi5-ul unei fete ca avea intr-o poza parul albastru. Cum a facut asta? Cu vopsea adevarata, clar nu, pentru ca ea e in toate pozele bruneta. Vreau si eu sa-mi fac parul albastru, mov, dar nu stiu niciun site cu care pot. Cu taaz.com nu merge sa iti faci parul culori ciudate, decat blond, roscat, brunet, saten... Si pe divahair au mov si albastru, dar am inteles ca decat daca alegi o coafura de la ei...eu vreau pe parul meu natural sa-mi aplic o culoare din aceasta. va rog, ajutati-ma! dau funda!

9 răspunsuri:
| apaplata_7449 a răspuns:

Photobucket.com

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Hm. nu stiu nici un site asa! dar poate fata aia si-a pus peruca albastra! se poate si asa! apropo. hi5-ul me e: http://ramonik166.hi5.com :D:D:D

| ancutsa410 a răspuns:

Doar cu photoshop`ul cred ca a putut sa editeze asa poza

| cinevainpanamea a răspuns:

Photoinstrument

| mitroidany a răspuns:

Poate cu vopsea albastru de metil. este tot un fel de vopsea care se gaseste la farmacie. si eu am avut parul albastru. nu stiu vreun program

| Damian a răspuns:

Adobe photoshop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat este un program special daca ai iphone poti sa iti editezi cu aplicatii dar daca vrei mai multe detalii conteacteazama pe idul asta : alextenea15 si iti dau eu programe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi...ai pute sa iti faci un cont pediva hair si acolo poti sa. ti faci orice culoare si orice frizura big grin

| Sოﺁℓε ƒօг ოεε a răspuns:

Eu folosesc photoinstrument big grin