"Mi-a spus exact asa:... toate odata 300 lei cu piercing-ul inclus la fiecare"
eu zic să o luăm de bună, doar ei ți-au zis. Dacă e scump? depinde de materialul folosit
Nu, hombre.
Daca mergi azi si iti faci un pierce te costa 400 de lei. Daca mergi maine si iti mai faci un alt pierce te costa inca 400 de lei.
Daca ti le faci pe toate 4 intr-o zi, atunci te costa 300 de lei/ pierce deci 1200 de lei.
Stii vorba "nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard"? Omul vrea cashflow pentru afacerea lui. Decat sa ia 1600 de lei pe parcursul a 3 saptamani sa zicem, mai bine ia 1200 de lei azi. Simplu.
That being said, de acum sa ai grija cand bei apa sa bei cate putin, sa nu stropesti pe toata lumea in jur.
Eu nu mai înțeleg nimic._. pai dacă el a spus ca fiecare piercing costa 400 de lei de unde a scos ca toate face 300 de lei? Normal și normal ar trebuie sate coste 1200 ai socotit bine dar probabil stau și ma gândesc poate îți face reducere ca îți face pe toate de o data deci este asa?
Ia stai ma ca nu ai socotit bine stai asa ca mai zăpăcit și pe mine ) pai dacă fiecare face 400 iar tu ai 4 de făcut asta înseamnă că ai de plătit 1600 de lei
Deci treaba sta așa și tu și eu suntem varza la matematica asta e bine de știut e bine pana aici dar tot nu înțeleg de unde scoate el 300 aia acolo am ramas puțin blocat probabil adică cel mai probabilca altfel nu-mi iese niciun calcul și explicație îți face o reducere dacă țile face pe toate deodată și încă ceva bro cum suporți sa ai asa ceva în limba cum mănâncă cum bei apa? Nu doare deloc adică e în limba acolo mai îți pui și încă 4 wow
Probabil că a vrut sa spună asta:
Prețul pentru fiecare piercing costă 400 de lei, dar dacă vrei toate 4 piercinguri odată, prețul va fi de 300 pentru fiecare.
Poți verifica prețurile la mai multe saloane și prin comparație iți vei da seama dacă este scump sau nu.
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: