Daca ai grija cum umbli scapi, adica trebuie sa tii cercelul in spirt cateva zile, acul la fel, freci urechea cu sare sau dai cu parfum
Normaaaaaaaaaaaaaal! Tu nu gandesti, mai bine te ducai sa-ti faca cu pistolul
Si eu mi-am facut a doua gaura la un magazin de bijuterii ...si nu mi s-a infectat.
Stiu ca in ureche doar rau cu acul. Eu mi-am facut cu un cercel putin mai ascutit. Am dezinfectat cercelul cu spirt si am facut gaura. Pe mine nu m'a durut.. Si nici nu mi-a curs sange..
O prietena si-a facut la un magazin de bijuterii din Iasi si nu a durut deloc, i-a facut cu "pistolul"
Te duci la farmacie si cumperi o branula. si nu o sa ai prbl... eu mi-am facut 3 in ureche, 1 in spranceana si 1 in limba la care m-am chinuit de m-a luat naiba...in limba mi-am facut prima oara la salon si s-a infectat si dupa 1 luna mi0am facut singur si nu am avut nicio prbl
Nu eu i am facut fratelui meu acu 2 luni a doua gaura in ureche si nici nu l-a durut.,, cu acul de seringa''
Cel mai bine e sa te adresez la un salon...deoarece niciodata nu se stie urmarile.Desigur sunt cazuri cind poti singurica sa-ti faci.insa mai bine sa nu risti...