La nuanţa părului tău, o să iasă ceva gen http://s.tidebuy.com/images/product/0/269/269978_1.jpg
poate puţin mai închis. Dacă părul tău are uşoare tente spre portocaliu, după 2-3 spălări se va face verde.
Nu trebuie să-l dizolvi prea mult în apă că o să-şi piardă din intensitate şi o să se imprime pe haine. Înainte de aplicare, îţi prinzi părul care nu vrei să-l vopseşti şi îţi laşi libere celelalte şuviţe, iar pe umeri îţi pui o folie de plastic. La fel şi cu mâinile, nu uita de mânuşi. Cred că ştii cum îl aplici pe păr.
S-ar putea să ai nevoie de 2 aplicări, iar de fiecare dată răsuceşti în toate părţile şuviţa, să prindă bine nuanţa.
Ce coincidenta! Tocmai azi mi-am vopsit bretonul cu verde de malachit (un fel de albastru de metil) si a iesit suuuper! Se coloreaza foarte foarte bine te dai pe par, eu doar mi-am bagat pe rand suvitele in sticluta, apoi clatesti putin putin si te usuci...In final mi-a iesit o culoare prea tare1 si am tot culoarea saten deschis...Iti recomand verde de malachin(gasesti in petshopuri pentru acvarii, stiu ca suna ciudat) pentru ca iese foarte bine
Bine, dacă te dai o singură dată nu-ţi dăunează atât de mult. Ea îl folosea continuu. La o bătaie d'asta cu baloane cu apă, i se udase mult părul şi i se dusese toată culoarea pe haine. Firele de păr erau despicate mult şi şuviţele deja se făcuseră un blond spre gri. A trebuit să se tundă scurt ca să repare părul. Poate depinde de fiecare, dar cum ţi-am spus, am 2 ani şi ceva de când folosesc albastrul de metil + violetul de genţiană şi n-am probleme.
Le găseşti pe amândouă la farmacie. Costă în jur de 4-5 lei. Soluţiile astea se folosesc la multe chestii, albastrul de metil ştiu că mai curăţă de toxine. Ai văzut, unii pun în apă la pui. Violetul de genţiană, deşi nu ştiu sigur, am auzit că ar fi bun pentru coşuri. Eu le folosesc pe păr + roşu castelani. Şi ăla e bun.
Nup. Albastrul de metil nu e toxic deloc. Stii ca albastrul de metil se foloseste pentru a fabrica spirtul medicinal, no?
Eu iti spun din propria experienta sa-l dizolvi in apa, pentru ca tot va iesi frumos. Va iesi albastru spre verde. Daca nu-l dizolvi(cum am facut eu) o sa te manjesti toata numa de albastru. Eu am facut tricourile, fata de perna si lenjeriile albastre.