| IrinaAniri a întrebat:

Vreau sa imi fac doua suvite de par cu albastru de metil, si sa le am si in timpul scolii, credeti ca o sa fie de acord profesorii?

4 răspunsuri:
| GeoElla a răspuns:

Pai depinde pe ce clasa esti si la ce liceu inveti
normal in regulamentul scolar scrie ca n-ai voie sa te duci la scoala vopsita, machiata, etc
dar doua suvite nu cred ca deranjeaza pe nimeni si nu cred ca o sa patesti nimic, doar n-o sa te tunda
n-au ce sa-ti faca daca treaba e deja consumata
daca parintii tai sunt de acord nu inteleg de ce ar fi profii

funda!:X

| IrinaAniri explică:

Am uitat sa zic, intru a opta

| blackcat99 a răspuns:

Depinde si de culoarea ta actuala de par. Daca esti blonda sau saten deschis iti va iesi albastru, dar daca esti satena sau bruneta iti va iesi verde. (Iti spun din proprie experienta). Acum, daca vrei neaparat sa-ti faci, fa-ti dedesubt. Adica mai la ceafa sau mai exact acolo unde parul atinge urechea, ca sa nu se observe prea tare. Profii nu prea accepta chestiile astea, asa ca mai bine mai astepti pana la urmatoarea vacanta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu stiu daca or sa fie de acord, dar in orice caz, dezugustati vor fi, chiar dacă vor tăcea. Vei vedea tu un " mic" strâmbat din nas, ca personajul Samantha laughing
Si da, isi vor face, din start, o părere despre tine, ca elevă. Uneori aparențele sunt oglinda realitătii.