| PriliBlueBlood a întrebat:

Vreau sa imi fac un tatuaj*stiu modelul de 2 ani cred si locul si tot, parintii sunt de acord pentru ca am 14 ani si chestii* problema este ca nu imi gasesc salon in Bucuresti care fac sub 16 ani deci am nevoie de ajutor
exista vreo cale gen semipermanent sau stiti macar un salon care face?

8 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu iti recomand sa mai astepti pana la 16 ani. Tatuajele dor destul de tare( proprie experienta, mai ales la incheietura) si e posibil sa il regereti peste ceva timp. Stiu pentu ca si eu voiam la 14 ani sa imi fac un model de tatuaj si ma bucur ca nu am facut-o pentru ca acum mi se pare stupid modelul pe care il voiam, chiar daca atunci eram ferm convinsa ca o sa imi placa mereu.
Succes!

| SameMistake a răspuns:

Buna, despre orice tatuaj ar fi vorba, te sfatuiesc din toata inima, NU te tatua!
Un tatuaj gandit la 12 ani, dupa spusele tale, va fi un tatuaj regretat total in probabil mai putin de 4 ani. Esti in perioada in care ti se schimba foarte rapid perceptiile asupra vietii, in care majoritatea hotararilor pe care le iei se dovedesc a fi imature.
Asteapta, minim doi ani, cu foarte multa indulgenta spun minim doi ani, dupa parerea mea ti-as sugera mai degraba ca in 4, 5 ani sa incepi sa iti conturezi personalitatea si sa realizezi ce vrei de la viata si cine esti. Nu te grabi cu asemenea decizii.
Un tatuaj permanent la 14 ani mi se pare mult prea deplasat. Ai grija. Tot tu iti vei uri parintii in cativa ani ca te-au lasat sa faci asta. Sunt foarte multe lucruri pe care le poti descoperi cu placere la 14 ani. Un tatuaj este "prea mult" chiar si pentru 16 ani. Gandeste intai. Parintii tai nu se ocupa prea mult de tine, este?
Mult succes in viata, bucura-te de adolescenta. Un tatuaj nu te va face mai fericit/a.

| PriliBlueBlood explică (pentru SameMistake):

Buna happy multumesc pentru sfat si am vrut doar sa zic ca parintii chiar se ocupa de mine si nu as putea sa ii urasc pentru o greseala de a mea *deci eu nu considee ca este o greseala poate pe moment cum spui tu, dar chiar daca ai dreptate acel tatuaj o sa fie o parte din mine deci clar nu o sa am regrete
mersi mult pentru parere, apreciez

| Andrei_LeKa_1991 a răspuns (pentru PriliBlueBlood):

Https://www.facebook.com/boicu.vlad?fref=ts Vii cu parintii/parintele..si daca ei dau scris ca iti permit sa-ti faci.ti-l va face..Nu o sa iti para rau de tatuaj, sunt prostii..iti pare rau decat daca iti scrii "Te iubesc Mihai". durere? Suportabila..ustura! nu doare.e diferenta intre a durea si a ustura..banuiesc ca vrei un tatuaj mic..deci in 30-40 de min ai scapat. NU TE IMBOLNAVESTI, NU O SA ITI PARA RAU ..astia care spun sa nu iti faci sunt niste oameni complexati si incuiati mintali. Succes :)

| kissuletzz a răspuns:

Si eu am 14 si eu vreau sa-mi fac, dar nu am norocul tau sa ma lase ai mei.un salon in Bucuresti nu stiu, dar stiu ca-ti poti face tatuaj si cu henna(nu mai tin minte daca am scris bine), se ia la splare dupa care ramane pe piele catva timp tatuajul cu o culoare mai visinie-neagra

| Denis_1041 a răspuns:

Lol sa te tatuezi? da ce esti tu k**va? lol si parinti tai sunt de acord cu asa ceva? doamne deci nu sunt intregi la cap.

| PriliBlueBlood explică (pentru Denis_1041):

Nu mi se pare normal sa judeci daca nu esti constient de situatia mea okay? am postat intrebarea asta ca sa primesc ajutor nu sa se dea un om ametit de societate mai destept decat mine

| Andrei_LeKa_1991 a răspuns (pentru Denis_1041):

Mai treci pe la scoala..si dupa vino aici cu un raspuns. NU TE-A INTREBAT DACA ESTI DE ACORD SA ISI FACA TATUAJ. Abtine-te