Rimelurile de la maybelline sunt foarte bune. si poti gasi de mai multe feluri pentru alungire, pentru arcuire, pentru volum. etc :*
Orice de la rimmer, sexy curves, volume maxx, glam eyes.pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Super Shock de la Avon...si daca ai genele mai mici nu te baza ca un alt rimel iti va face genele mai lungi i-ati o foarfeca pentru alungirea lor.
Eu iti recomand ceea ce am si eu thick & long& curly lashes de la metropolitan. Costa doar 11, 29 lei.Incearca.
Pe cele de la Miss Sporty. te sfatuiesc sa le incerci cu mare incredere...nu's deloc costisitaore si sunt si de calitate
~Chanel Inimitable:
Dupa cum spune si numele, rimelul de pe locul intai este "inimitabil si multidimensional". Un produs despre care expertii declara ca o data ce l-ai folosit, nu ai cum sa iti doresti alt produs. Cu o singura aplicare, Chanel Inimitable iti ofera tot ce ti-a putea dori vreodata de la un rimel: lungeste, adauga volum, curbeaza, separa, este rezistent si precis datorita periutei speciale
~Lancome Hypnose Mascara:
Expertii sunt foarte incantati de acest produs. Kiley Kuchler declara ca ea are niste gene lungi, dar subtiri, iar atunci cand foloseste Lancome Hypnose Mascara, primeste foarte multe complimente.
~Dior Diorshow Mascara:
Diorshow este cel mai de succes rimel creat vreodata de casa Dior. Expertii nu mai inceteaza sa-l laude, vedetele il declara rimelul no 1, revistele il recomanda, iar make-up artistii declara in cor ca este rimelul PERFECT.
Sper sa te ajute:*